Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szily85

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HelloVolt szerencsém eljutni egy napra Dublinba is, nagyon olcsó repülővel, 29 Euró oda-vissza. Nagyon szép város, az emberek sokkal kedvesebbek és közvetlenebbek mint a németek. Azt hiszem megszerettem ezt a várost, nem nagy, de gyönyörű. Igaz nagyon drága, egy pint sör 6 Euró,…..
 Gyönyörködjetek  :) Ez az úgynevezettt Les Grund, nagyon szépLátható, hogy az épülettel körbeépítették a sziklátSzőllős és kis kerthelység a város szívében Nagyon érdekes ahogy a modern építészetet ötvözték a régi épületek közé, ezt mindenképp…..
Ahogy az itteniek nevezik Frankfutot, igen ez a város egy bankokkal teli város. Nagyon szép a város, igazából többnyire csak uj építésű épületek vannak, modern város, de nagyon barátságos és sokszinű. Mind az emberek sokszínűsége mind az épületek stílusa is nagyon...hát…..
Nemetorszagban ERASMUS-al Mainzban 2009.10.17 11:52:00
Tegnap elmentünk Mainzba, nagyon szép kis város, olyan mint Szeged, Dómja van meg folyója is :-) Nagyon tetszett, rendezett, kulturált város, az emberek is kedvesek. Sok régi épület van de ugyanakkor sok modern is, csomó pláza, persze az mindenütt van.Van akinek sose elég a magasság…..
Nemetorszagban ERASMUS-al Bulirol 2009.10.15 22:47:00
SziasztokMost értem épp haza egy buliról, már ha lehet ezt bulinak nevezni. Ezeknek itt az a buli, hogy kimennek valahova és isznak, félelmetes.A legszörnyübb az, és ez ma is bebizonyosodott, hogy csak úgy lehet ismerkedni, ha van nálad valamilyen alkohol és még ők olyat nem ittak…..
SziasztokNe haragudjatok, de teljesen elfelejtettem írni, hogy hol is vagyok Németországban.A főiskola egy Trier kisvároshoz tartozik, Fachhochschule Trier, de valójában mi az Umwelt-Campus Birkenfeld főiskolába érkeztünk, Birkenfeldbe, de valójában a Campus nem is ott van, hanem…..
Nemetorszagban ERASMUS-al Reggel... 2009.10.11 12:35:00
 Gondoltam készitek egy pár képet a környékről most reggeliben. ..
Hi Már nagyon sok idő telt el mióta kijöttünk. Nagyon szép helyek vannak erre és kulturált meg tiszta. Csomó szélgenerátor, a kertek, meg a telkek a faluban és kivül nincsenek bekerítve, nagyon szabadon élnek. Igazából a semmi közepén vagyunk de elfogadható. Apartmanban…..