Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krampácsoló

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol Monty Python társulat már Repülő cirkusz nevezetű kultikus szkeccs műsorával igazolta, hogy nem létezik se téma, se műfaj, melyet ne lenne képes a feje tetejére állítani. Humoruk teljesen kiszámíthatatlan módon csap le. Hétköznapian induló jelenetek náluk semmi perc alatt válnak totálisan…..
Simply-Simply Matolcsy György kitüntette ByeAlexet egy ezüst emlékéremmel, mert „az elért teljesítményével Magyarország XXI. századi kultúrájának méltó képviselőjévé vált.” Ilyen egyszerű a dolog. Hiszen Matolcsy szerint egyébként is egyszerűen kell vizsgálni a világot…..
Barna hajú lányok Kyla Cole 2013.04.01 07:34:00
..
Egy élhető nap, amikor Budapest napsütötte terepasztalnak, bringára pattant lakói pedig kedves kis maketteknek tűnnek. Köszönhetően a CM-nek és a tilt-shift technikának.City Of Joy from daniel fiantok on Vimeo. A 2010-es tavaszi Critical Masst dolgozta fel sajátos szemszögből az Index…..
krampácsoló 2012.04.23 10:45:30
@zum trucc:
Csak forint hitelem volt, de már az sincs. Ám ez lényegtelen.
Örülök, hogy neked csak a biciklisták okoznak gondot.
Én meg remélem, hogy egyre többen adják vissza a banknak az autót, amit felelőtlenül vásároltak meg.
krampácsoló 2012.04.23 10:53:19
@cso zsi:
Hozzánk szekér jár, a trágya mellé van felhányva a péksütemény, így olcsóbban megkapjuk.
És ezért jut nekünk benzinre, ha netán rotorossal akarunk kapálni.
krampácsoló 2012.04.23 12:01:05
@cso zsi:
Az hülye duma, hogy az emberek felelősen gondolkodtak.(3-4 évente új autó, új tv) Lószart, csak most kezdtek el tudatosan vásárolni.
Kibaszott könnyű mindent az üzemanyag árak növekedésére fogni. Biztos azért van a divat-kereskedelmben 30-40%-os eredmény.
De ez is mindegy, a téma, hogy bicajozni nem rosszabb, mint futni, vagy úszni.
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
f1 Animáció a Kubica-balesetről 2011.02.08 16:08:00
Nem teljesen úgy történt, amint a videón rekonstruálták, de a végeredmény ugyanaz, ezt fotó is bizonyítja. Kubicáék nekicsúsznak a szalagkorlátnak, majd miután a lengyel korrigálni próbál, Skodája áttöri azt, és a fém átfúródik az autón. Jakub Gerger navigátor hétfőn…..
krampácsoló 2011.02.09 07:45:14
@petru:
Ne legyél már ilyen tök, bazdmeg.
Szerinted ezt a kecskepásztor levezetőt rally pályának szánták?
Egy hétköznapi állapotot ne vetíts erre a versenyre.
Volt itt egy hozzászólás, mely arra utal, hogy Kubica egy pöcs, mert vállalta. Egyet értek vele.
És igen, Szerbiában is fasz az, aki 30-as táblánál 130-cal repeszt.
krampácsoló 2011.02.10 18:03:57
@petru:
Ne keverd össze, hogy mit kell tervezni egy bicikli úton és mit kell tervezni egy rally pályán.
Az F1 pályákból látszik a legjobban, hogy az nem alkalmazható a mindennapos közlekedésben.
Ha te ezt nem látod be, akkor neked tényleg nem kellenek korlátok, már felhúztad magad köré őket.
Az összerakott alkar szépen gyógyul, korrekció nem szükséges. Csütörtökön elhagyhatja az intenzívet, pénteken, majd hétfőn operálják a töréseit. A szerdai orvosi jelentés szerint probléma nélkül lábadozik a pilóta, a legjobb hír, hogy majdnem amputált, kritikusan sérült…..
A Comedy Central idei Roast-ja, azaz celebszívatója David Hasselhoffról szólt, és ugyan nem sikerült annyira jól, mint mondjuk Pamela Anderson vagy Joan Rivers égetése, és akkor Will Shatner műsoráról ne is beszéljünk, ugye, de volt benne pár nagyon meredek poén. A műfajról…..
Az RTL Klub a mai esti Fókuszban (20:05) jelenti be hivatalosan az X-Faktor zsűrijének első tagját, és nem lehet kétségünk afelől, hogy ezt követően szépen lassan csordogálni fognak a tuti infók az ősszel induló tehetségkutató műsorról. A nem tuti infókat addig is a…..
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
krampácsoló 2010.02.02 13:05:45
@viragimado:

Ezek arra jók, hogy egyértelmű szakaszhatárok legyenek, ha felelősségről van szó. Mindegyiket meg lehet érdeklődni, ha az embert ez tényleg izgatja. Ha nincs gond, akkor ez nem érdekes és ez így is van rendben, ekkor működik.
Ha gond van, elkerülhetetlen, hogy az ember ezeknek a viszonyoknak utána járjon. De sült galamb nincs. Ezt ugyebár tudjuk...
Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy…..
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
Fugaszerkesztés a mai magyar építőiparban. A 2009-ben felújított budai alsó rakpart egy részlete a Margit hídról nézve. Múlt heti hír az InfoRádión: „Lebontatná és újraépíttetné a Margit híd alatti alsó rakpart új támfalát a Budapest Világörökségéért…..
krampácsoló 2010.01.16 07:27:05
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Kiváncsian vártuk, hogy a Sztárral szemben második adása is olyan vontatott lesz-e, mint a múltkori, és hogy van-e esély arra, hogy a bukták miatt végül a csütörtök délelőtti sávban landol a show. Vagy csak a legelsőt csinálták direkt unalmasra leszoktató célzattal? Csakhogy a…..