Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaby74

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikk friss változata itt olvasható. Korábban már írtam általánosságban arról hogy milyen lehetőségeink vannak ha interneten rendelünk és valami problémánk akad akár a szállítással, akár a termékkel vagy az eladóval kapcsolatban. most az ebay-en való reklamáció lépéseit szeretném bemutatni. Ha…..
Május 15-én, vasárnap 11 órától az Eötvös10-ben jubileumi emlékműsort rendez a Corodini Országos Bűvész Egyesület. Ünnepi beszédet mond: Gloviczki Zoltán bűvész, közoktatásért felelős helyettes államtitkár. Közreműködnek: Jankovich Kristóf és Molnár Gergely bűvészek,…..
Gondolt már arra, mi lenne önnel hűtő nélkül? Hogy mihez kezdene, ha nem lenne paradicsomkonzerv? Hogy milyen lehetett az élet a habverő előtt? A legnagyobb konyhai találmányokat gyűjtöm össze, bár eddig csak a konzerven vagyok túl. Most jön az alufólia. 

Európa 2008-ban 809…..
Úgy tűnik Árpa Attila a Kiválasztott kapcsán annyira közel került a bűvészethez, hogy filmet is szeretne forgatni a témában. A forgatókönyv Berend Mihály: Vigyázat, most nem csalok! című könyve alapján készül és a projektre állítólag Gálvölgyi Judit is az áldását adta.…..
Október 3-án szombaton 21:00-tól tessék a TV5 Europe műsorát nézni mivel megint lesz „Le plus grand cabaret du monde“ méghozzá az alábbi bűvész sztárokkal: Peter Marvey, Dani Lary, Bernard Bilis, Soma, Ryth’magic, Artmick, Arnow. És ha már Soma tv-s szerepléseiről…..
Csaby74 2009.10.04 09:47:31
Csaby74 2009.10.04 11:10:02
@Buveszpapa: a YouTubra feltenni túl nagy, de ha adsz elérhetőséget ide: csaby74@index.hu , akkor megpróbálok csinálni belőle DVD-t megbeszéljük és küldöm.
Egyébként a tegnapi kiárusításod hogy sikerült? Ha maradt valami találtam közte olyan trükköt, ami érdekelne.
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..