Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerós

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mehet tovább!..
kerós 2011.07.05 19:54:58
Egy találós kérdés: - "Mi az, ami reggel elektromos roller, délben bevásárlókocsi, este bicikliutánfutó? - Biztos a legújabb japán műszaki csoda. Ha nem túl drága, megveszem. - És mi az, ami egyszerre roller és teherszállitó eszköz, három másodperccel később pedig már a…..
Az Enquist a két hazai gördülőcipő gyártó közül az egyik. Ez a márka több év kitartó fejlesztésnek köszönhetően jöhetett létre, de ne gondoljuk azt, hogy ez az evolúció befejeződött. A magyar vállalat központjában folyamatosan zajlik az újabb és újabb ötletek illetve…..
A hazai Enquist egy speciális talpszerkezettel gyártja lábbelijeit. Ennek lényege, hogy a talpban működő "talpalattnyi gyógytornász" mindig résen van, és a helyes irányba terelgeti lábunkat járáskor. Most néhány fotón keresztül az Enquist Sandal White példáján…..
-Nincs autóm, mert bicivel is meg tudom tenni azt a pár km távolságot nap, mint nap, ami a lakásom és a munkahelyem között van, lassan  12 éve. -Nincs autóm mert nem szeretném,ha hiányérzete támadna,a velem éppen szemben, szintén bicivel közlekedő- még nyáron is szörmés…..
Érzed az aurájának tisztaságát,rezgéseinek kellemes hullámzását.Szemében huncut mosoly.Tíz éve nem találkoztatok és azt látod neki visszafelé forognak az idő kerekei.Kortalan.Szivesen állsz meg vele beszélgetni.Fürödsz abban a kellemes légkörben,mi körüllengi,fürkészed az…..
A dolgok megvalósulásának az a kezdete, ha makacsul rájuk gondolunk.Gondolati háttér: Minden, ami igazán fontos, eljön az életünkbe.Személyiségünk, karakterünk, belső igényeink törvényszerűen formálják sorsunkat.A hívásokra válasz érkezik. Sokszor észrevehettük, hogy…..
Ahogy én látom .... Jamschadnak!! 2009.09.08 21:56:00
www.youtube.com/watch Akit egyszer megtalálsz, az akkor is veled van, ha több ezer kilométerre él tőled!!!Ha épp őt akarod, csak bezárod a kapukat és ott van!!,ugyanazzal a mosollyal az arcán, mint ahogy először megláttad..." Kívánom,hogy sikerüljön valóra váltani a…..
Mert tánc közben az lehetsz, aki vagy.Értelmet nyer minden mozdulatod, testet öltenek félelmeid, megjelennek a vágyaid.A tánc, édes révület és szabadság. Harmóniábahoz a mindenséggel.....................................Na ez szünt meg a minap…..
 ... mert nem vagy jelen!!ha meg jelen vagy, akkor pedig itélsz!Minden szavunk, gondoltunk itélet!!!Vigyázz mit gondolsz!!  A gondolat is rezgés, teremt!!Ne mérgezd magad felesleges gondolatokkal és ítélettel,mert az élet akkor sokkal szebb lesz, hisz a világot... a…..
 Lefeküdtem. Aludni! Lámpa lekapcs, elhelyzkedés,majd halk nesz a szobában. Mivel szokott ilyesmi lenni, így nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, de mintha ez nem a megszokott recsegés-ropogás lenne... Hmm.Lámpa felkapcs. Nagy nyugodtan lenézek az ágy mögé, és akkor jött…..
 Huszon évvel ezelőtt lettem" terhes". Már akkor sem értettem miért vagyok én terhes,mikor egy kellemes nyugodt állapotban voltam,és a jó dolgok nem terhesek....Nem fura? miért és mikor lett átnevezve ez az áldott állapot terhességgé?Terhes kiskönyvem is volt,…..
Ahogy én látom .... alázat 2009.08.08 11:20:00
Milyen sivár is lenne az életünk zene nélkül...Kareoke bulikon mindig irígylem azokat az embereket,akik nemcsak mertek, hanem tudtak is énekelniAz éneklés épp úgy felszabadít,mint a tánc.Az éneklés és a tánc  hihetetlen egységet képes  létrehozni,  a párok vagy a…..
Ahogy én látom .... vágy 2009.08.07 11:34:00
A szexualitás gerjeszhető,de van e értelme gerjeszteni,ha nem spontán feltörő érzés indítja be?Nagy biznisz, viszont a mulandóság része. A megnyilvánult világot,mindig a nem megnyilvánult mozgatja, ezért,ha a szexet egy magasabb inspráció motiválja,akkor sokkal nemesebb az…..
Ahogy én látom .... szerintem 2009.07.06 21:31:37
 Tudom az igazság nem lehet objektív - . -A barátok ismerik egymás igazságát, és azért barátok, mert el is tudják fogadni azt. Ha ez nem így van, akkor azt nem lehet barátságnak nevezni.-Vannak le nem írt kommunikációs szabályok, ami magától érthető, és nem esik…..
 avagy a butaságom története....A sokkhatás rendszerint kizökkenti az embert a megszokott kerékvágásból Csernus dr. is valami ilyesmit szokott alkalmazni,a terápiái során.Drasztikus,de hatásos, az már egyéni,hogy ki,hogyan reagálja le,megvilágosodik e vagy…..
Nem hiszem,hogy újat mondok akkor,ha kijelentem,hogy semmi nem véletlen. Semmi nem történik velünk véletlenül.Az okozatot egy ok hozta elő, és az ok egy okozatot szült.Bármi történik, mindennek megvan a maga létjogosultsága az életünkben, meg kell tanulni felismerni. Lehetnek…..
Elhatároztam,hogy nem fogok ide idézeteket,más által már megfogalmazott és leírt gondolatokat közzétenni.Mégis! Találtam valamit:Ezt olvastam és olvasd TE is!---------------------------------------------------------------------------------------------".........van arany,ami nem…..