Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kranczy

0 bejegyzést írt és 554 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csütörtöki Salzburg meccs után ismét játszik a City, ismét idegenben, hiszen Wigan-be látogat a csapat. A Salzburg-ot sikerült különösebb nehézség nélkül legyúrni, ennél nehezebb dolgunk lesz ma délután várhatóan. A City bajnoki formája nem az igazi 4 meccs után, 1…..
Átlagosnál is rövidebb előzetes a ma esti EL meccshez. Salzburg-ba látogat a City, illene letudni a kötelező feladatot. A rengeteg sérült miatt kicsit vegyes kezdő várható Mancini-től, pontosabban olyan felállást gyanítunk, amilyen idén még nem volt. A csoport másik meccsén a…..
A szezon első meccsén PL még gól sem született, és ennek a City örülhetett inkább, látva a meccset és tudva azt, hogy a Spurs már-már tradíciószerűen elveri a City-t. Sokkal jobb meccsnek ígérkezett ez párosítás, de amelyik City drukker nem izzadt szét az 1. félidőben, az nem…..
Elérkezett az idő, pedig nem is gondoltuk május 9-én, hogy ilyen hamar. Ma kezdetét veszi a Premier League 2010-2011-es szezonja, elindul a cirkusz. Kevés pikánsabb meccset sorsolhattak volna nyitómeccsnek koradélutánra (13.45), mint Spurs - City találkozót. Tavaly e két csapat harcolt…..
Elmaradtunk 1-2 hírrel, most pótoljuk ezeket. Még az 1 héttel ezelőtti, 2 utolsó barátságos meccs videóját ajánlanánk, annak aki még nem látta. Elsőre a Dortmund elleni 3-1-es vereséget, ahol az 1 félidőben Jo góljával még vezetett is a City, de a 2. félidőben már sok…..
Kranczy 2010.08.12 16:14:16
- Given ultimátumot adott Mancininek

www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/manchester-city/given-ultimatumot-adott-mancininek

Kíváncsi leszek, hogy ki fog kezdeni szombaton.

- A felkészülési meccseken egy City játékos sem sérült meg, ez a lényeg.

- Én már alig várom, hogy aláírjon akinek még kell, meg elmenjen akit elküldenek az okosok és lezáruljon végre az átigazolás. És akkor végre csak azzal kell törődni, hogy minél jobb teljesítsünk a bajnokságban és minden kupában.
It’s a roller coaster. Gondoltam, hogy lesz 1-2 új igazolás a nyáron, de azt nem, hogy Mancini fogja az egészet, és a rendelkezésre álló pénz segítségével teljesen átépíti a keretet, és ezzel együtt a csapatot. Pontosan azt teszi, amit Hughes tavaly nyáron, de már van…..
Az elmúlt héten 2 barátságos meccset is játszottunk, amiről még nem számoltunk be, most is csak röviden tesszük. Szerdán a mexikói Club America ellen játszottunk, többnyire jól a végeredmény 1-1 lett (Adebayor büntetőből szerzett gólt), viszont ezt követően büntetők…..
Hosszas huzavona után végre sikerült megállapodni a Lazio-val, így Aleksandar Kolarov 5 évre írt alá a Man City-hez. Vételára 16 millió font körül lehetett.                            Kolarov megkapta a…..
Kranczy 2010.07.27 07:09:17
@Ireland7: Igen az volt a lényeg, hogy milyen ellentmondásos a média. Mondjuk azt a hírt ahol az összeveszésről volt szó nem linkeltem be. :)
Szerintem meg nem megy sehova.
A New York Challenge Kupa keretein belül zajló barátságos meccsek elkezdődtek, ma hajnalban a City is pályára lépett, és sikeresen kikapott a portugál Sporting-tól. Nagyjából 1-2 villanáson kívül semmi nem mutatott abba az irányba, hogy nyerhet a City, a védelmi hibák pedig még…..
Pezseg az átigazolási piac, 100 millió pletyka naponta, ezekből szemezgettünk, de természetesen vannak konkrét tények is az igazolásokkal kapcsolatban:  Legközelebb A. Kolarov megszerzéséhez áll a City, de már múlt héten is így állt a helyzet, mégsem írt…..
David Silva átigazolása befejeződött, tegnap átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, így már hivatalosan is a City játékosa a friss világbajnok. „Az első célom, hogy bekerüljek a kezdőcsapatba, azután pedig harcolni a bajnokságban és az egyéb kupákban.” Fotó.…..
Újabb nagy igazolás, hiszen Yaya Touré körüli átigazolási hercehurca véget ért, most már biztosan City játékos lesz a köv. szezontól. Az FC Barcelona-tól érkező 27 éves védekező középpályás 5 évre írt alá.  Yaya Touré a Man City weblapjának nyilatkozott…..
Most már hivatalos, hogy a 24 éves éves támadó középpályás a nyártól a City játékosa lesz. David Silva jelenleg a Vb-n a spanyol válogatottat erősíti, így az kötelező orvosi vizsgálatokra még nem került sor, de a Manchester City és a Valencia , illetve a City és a játékos…..
A mai napon közzétették a speciális módszerekkel elvégzett, különböző tényezők figyelembevételével történő sorsolást, ami meghatározza a Premier League menetrendjét az új szezonban. Ha jól megnézzük, akkor a topcsapatok közül talán épp a Man City kapta a legnehezebb…..
A fiatal német védő a tegnapi napon egyezett meg a City-vel a váltásról, 10.5 millió fontért került a német HSV-től a Man City-hez, formálisan csak július 1-jétől lesz a City játékosa. De még ez is eltolódhatott, hiszen Boateng a német válogatott 23 fős keretének a tagja…..
Kranczy 2010.06.14 11:44:30
@man city: juj, de egyet értek!!! Eddig a Németek játszottak jól a 16 csapat közül és kész. Boateng sajna nem játszott, de ő jó játékos az tuti, meg majd augusztus közepétől nézhetjük bőven. ;)
Vitán felül áll, hogy a Man City legjobb játékosa idén Carlos Tevez volt, az argentin csatár 23 gólig jutott a bajnokságban, a kupákban 6 gólt szerzett, ezzel ő az első dél-amerikai játékos a Premier League történetében, aki 20 gól fölé jutott, ahogyan az első City játékos…..
Annyi hírt, pletykát, információt kellett lenyelnünk az elmúlt hónapban az átigazolások terén, hogy az nem is igaz. De most ennek vége -gondolhatnánk naivan- egészen nyárig, aztán közben már jönnek is az újságok az újabbnál újabb nevekkel. Muszáj a tényekre hagyatkozni,…..
Kranczy 2010.05.12 13:57:47
Legújabb pletykák:

Az idei Francia bajnok, Marseille érdeklődik Robinho iránt. A Marseille biztos BL résztvevő így lehet, hogy a brazil hajlana is az üzletre.
www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1277763/Robinho-rescue-act-Marseille-target-Manchester-City-striker.html?ITO=1490

Chelsea és a Manchester City verseng Zlatan Ibrahimovicért.
www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1277771/Chelsea-Manchester-City-offered-Barcelona-striker-Zlatan-Ibrahimovic.html?ITO=1490

Mario Balotelli és Marek Hamsik leigazolásért szintén a Chelsea és Mi harcolunk. (Így, hogy nincs BL nem tudom a 3ból sikerülhet-e valamelyik is nekünk.)
www.metro.co.uk/sport/football/825800-manchester-city-and-chelsea-battle-over-mario-balotelli-and-marek-hamsik

A Róma játékosáért tettünk 38 millió fontos ajánlatot, Daniele De Rossiért, de a farkasok ezt elutasították. (Minek ez a kiöregedő olasz nekünk...)
www.goal.com/en-gb/news/2559/rumours/2010/05/12/1921021/roma-reject-38-million-bid-from-manchester-city-for-daniele

A City bepróbálna még egy Brazilt, bár eddig nem igazán jött be egy sem. (Elano, Robinho, Jó, Sylvinho)
www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_city/s/1239609_city_eye_brazil_ace_luiz
London-ba, a West Ham-hez látogat a Man City a bajnokság utolsó meccsén, a látszat ellenére még mindkét csapat nyerhet/veszíthet 1-2 pozíciót az eredménytől függően. A Man City 5. vagy 6. helyen fog zárni, egy döntetlen már biztosítaná az 5. helyet. A West Ham szerencsés esetben…..
Kranczy 2010.05.09 19:03:26
Ennek a Tottenham meccsnek nem kell bedőlni. A Burnley meg a Tottenham csapatai is félidőben megrakták, hogy hazai lesz a meccs 0:2-ről. Nem néztem, de kb. 20-as szorzóért. Ha csak 10-10 milliót feltoltak akkor az csapatonként 200-200 millió.
Abból lehet Tottenhamnak a stadionra meg új játékosokra költeni, a burnley is igazolhat, hogy jövőre visszajussanak a PL-be.

Daniel Sturridge jól igazolt. :D Bajnok lett a CitySzökevény. :D

1:1. Mit mondhatnék, idegenben jó az X.

@crazy_horse: @Ireland7: Köszönöm az egész éves munkát!!!! Így tovább! Jöhetnek az igazolást latolgató posztok. Kíváncsi vagyok ki mit, tippel, hogy ki jön és ki megy.
Ja, meg csinálhatnátok összegzést, hogy ki hányszor nyerte a tippjátékot.

@double: Köszi a tippjátékkal végzet alázatos munkádat.

És minden szurkolótársnak köszönöm, hogy együtt szurkoltunk egész évben.

Már most számolom a napokat a 2010\2011-es szezon kezdetéig. ;) (még jó, hogy lesz VB, így jobban telik az idő.:)

GO City, GO!!!!
Az utolsó forduló, amelyet követően minden klub elfoglalja végső helyét a táblázaton. Igazán lényeges kérdésből már csak 1 maradt, hogy ki lesz a bajnok, erről majd a Chelsea-Wigan és a MU-Stoke meccsek döntenek. A 4. hely sorsa eldőlt szerdán, éppen a City kárára, hiszen már…..
Eljött ez a nap is, nagyon hosszú szezon utolsóelőtti meccsére készül a City és a Spurs is, a körülmények úgy hozták, hogy a kettejük találkozója dönti el szinte véglegesen az utolsó, még BL-indulást érő pozíció sorsát a Premier League-ben. Ma este 21.00-kor a…..
Kranczy 2010.05.06 10:54:21
@one citizen: az már nem tesz semmit.

Én is már előre tekintek! :D És bízok a szebb jövőben! ;) Ilyen jó helyen még soha nem zárt a City a PL-ben. Nincs okunk panaszra. :)

Mancini: Jövőre bajnokságot akarunk nyerni
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/6761
Kranczy 2010.05.07 09:19:20
Nem rúgják ki Mancinit a Citytől
www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/6796

Reméltem is, hogy hagyják dolgozni.
Most akkor már csak okosan kell igazolni. Jól felkészíteni a nyáron a srácokat és megnyerni mind a 4 kupát jövőre. ;)
Létfontosságú meccset nyertünk, ezzel életben maradtak az esélyeink a 4. helyre, a Villa pedig kiszállt ebből a versenyből. A meccs izgalmasan alakult, a Villa szerzett vezetést Carew révén, aztán közel voltak a 2. góljukhoz is, de sikerült még az 1. félidőben fordítani Tevez…..
Ez a meccs kötelező győzelem, mondhatja ezt csapatának Mancini és O’Neill is. Amelyik csapat veszít, annak szinte nullára csökkennek a BL-hez fűzött esélyei. A döntetlen is nagyjából hasonlóan rossz mindkét csapatnak. Ha lehet választani, akkor a Villa-nak 1 fokkal fontosabb a…..
Kranczy 2010.05.01 18:35:17
@one citizen: SWP erre jó. Ha vezetünk bejön és kontrázni tud. Tipikus csere ember. Jól tolta a gólnál. ;)

Nagyon jó meccs volt. Grat a Csapatunknak. Tevez kicsit gondterheltnek nézett ki...
Fülöptő0l magabiztosabb hozzáállás kell, a Tottenham jobban ki fogja "próbálni".

Még mindig saját kezünkben a sorsunk.

GO CITY, GO!!!
Kranczy 2010.05.02 08:50:56
@one citizen: annyi pénzért amennyit ők kapnak egész nap faraghatnának.