Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vrdlm

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IFL Gazdaság Majka lediplomázott? 2016.01.29 16:20:15
Én az indexen olvastam a cikket, amiben Majka online közösségi siránkozásba kezdett, mivel a VIVA magyar zenecsatorna nem volt hajlandó az új Majka klippben megjeleníteni a szponzor márkajelzését. Az önjelölt gengszter rapper (de inkább profi üzletember) ezt nehezményezte, és bojkottra hívja a…..
vrdlm 2016.01.30 15:26:07
@Hóhér az utolsó barátod: Figyeld már a sorozatos visszaesőjét! Felhívják a figyelmét egy érvelési hibára, erre kettővel válaszol. LOL.

a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes
a.te.ervelesi.hibad.hu/lenyegtelen-konkluzio
Holló Gábor kárpótlási jeggyel kezdte, mi mással. Amikor először elfogyott a pénz a Náncsi Néninél költötte el utolsó ötezer forintját. Aztán csöngött a telefonja, és megkérdezték tőle: fizethetünk? Hogyan vált milliárdossá a Hirkereso.hu alapítója? Részlet a…..
Új dologgal próbálkozunk a Hogyolton: híreket, sorozatokkal összefüggő posztokat is kitolunk, és majd meglátjuk, a nagyérdemű mennyire vevő rá. Úgyhogy tessen klikkolni, ha kell a folytatás.  VV Pink Zsófiról szépen lassan lehámozza a bulvár a babahájat meg a rózsaszín…..
A mobil veszélyes üzem. Ha a kezünkbe vesszük, borzasztóan könnyű belefeledkezni. Nem a pillanatot élvezzük, hanem a képernyőt bújjuk, és üzenünk, chatelünk, engribörszözünk és ki tudja még mi mindent művelünk ami elvonja a figyelmünket arról, amit éppen csinálnunk…..
Ha elfeledted volna milyen is IE-t használni, akkor kattints ide: IE szimulátor ..
A Mónika Show "bézbóz ütős" idegbeteg asszonyának Jóska gyereke rabolta a pár napja az egyik budai trafikot. Besétált a boltba, ott hadonánoszott egy kicsit valami stukkerrel meg egy hátizsákkal, a trafikos meg adott érte ötven ropit: A bézbózsapka nem sokat takart a…..
vrdlm 2013.08.10 14:58:11
@Capt. Hindsight: Nézd már a hülyegyereket! Még helyesen írni sem tud. Faiskolát végeztél, öcsém?
Mindennapi kockaságok Fúúúúúj 2013.06.10 17:15:01
..
vrdlm 2013.06.10 20:38:55
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Kiváló összeesküvés-elméletnek indult olvasónk levele, melyben arra hívja fel a figyelmünket, hogy szombaton este az unalomból szörfölés közben a következőket látta."A TV2-n az Aktív Extrában a Unique együttes énekesnőjének, Völgyesi Gabinak a férje elmondja, hogy a…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
A kérdés egyszerű: melyik bikinit vigye magával egy tengerparti nyaralásra? Kommentben kérjük a javaslatokat. ..