Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasutas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs hívta fel figyelmem erre a parancskönyvi részletre, amelyben az EGT tagállamok állampolgárai évente négyszer 90 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe. Félelmetes.Ákibárd cáfolj meg, de ha jól tudom mi nem igazán kapunk ilyen kedvezményt külföldön. Vagy igen? A magyar…..
Hasutas 2009.10.05 00:29:42
@hókuszpókusz: Ezt a kedvezményt sem a diákjára kapja, azzal csak azt igazolja, hogy diák.
@rickyramirez:
Volt, aki minden hétvégén hozott egyet... Már messziről megismertem a pasit, de nem tehettünk semmit, ki kelett adnunk a jegyet. 400 km-es mtti, HAVI! 4 alkalommal. Na az sem volt úgy rendben.
A kalauz olvasónktól bevonta a bérletét, mert nem volt rajta diákigazolványszám.  Kaptak utasleadásilapot, ukázt, hogy fizessenek 12 ezer forintot stb. Olvasónk el is indult az egyik főpályaudarról küldözgették a másikra, míg egy "kedves" az írott szót nehezen…..
Hasutas 2009.10.05 00:17:40
www.mav-start.hu/utazas/dijak.php?mid=146818315e711d&chapter=1

Na ez sem teljes,mert az lenne a lényeg, hogy a 12480-ból egy rész viteldíj, mert nem fogadja el érvényesnek a bérletet, egy rész büntetés éppen ezért, + 6000 Ft, mert az előző kettőt nem fizette meg a vonaton, azon melegében.

A honlapos tuti sántít, mert 30 napon túli mérséklés is van már, 2000-ért. Fejből sajna több nem megy, csak azt tudom mit hol keressek...
Andie jelentése szerint az egyedül a Vodafone-nál tapasztalható, új előfizetéses telefonnál bekért kaució még mindig létezik. Ha valaki segítene megfejteni ezt a jelenséget, mert a Homár nem egészen érti. Mármint hogy tényleg pofára kérik véletlenszerűen, meg tényleg ennyire…..