Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richards

0 bejegyzést írt és 587 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csütörtöki Salzburg meccs után ismét játszik a City, ismét idegenben, hiszen Wigan-be látogat a csapat. A Salzburg-ot sikerült különösebb nehézség nélkül legyúrni, ennél nehezebb dolgunk lesz ma délután várhatóan. A City bajnoki formája nem az igazi 4 meccs után, 1…..
Átlagosnál is rövidebb előzetes a ma esti EL meccshez. Salzburg-ba látogat a City, illene letudni a kötelező feladatot. A rengeteg sérült miatt kicsit vegyes kezdő várható Mancini-től, pontosabban olyan felállást gyanítunk, amilyen idén még nem volt. A csoport másik meccsén a…..
Az elmúlt 10 napban a blog nem frissült, most pedig csak röviden, de lényegre törően próbáljuk összefoglalni ezen időszak fontosabb történéseit a City-vel kapcsolatban. Új érkező nem volt, 1-2 távozó viszont igen. Játszottunk 2 PL meccset, 1 EL meccset, lezárult az átigazolási…..
Richards 2010.09.03 15:16:10
@Vladi Weiss: "M. Johnson-nal nem tudom mi van, remélem kap 1-2 mecset ősszel, csak a 2 durva több hónapos sérülése ne lett volna az elmúlt 2 évben. Lehet már kirobbanthatatlan lett volna azóta."

pont ma láttam egy cikket, miszerint decemberre várható a teljes felépülése, hiszen végez edzéseket, de ezek még csak könnyített edzések, így nem is játszhat tétmeccsen kb.

mi lett volna ha, ja sok értelme nincs:), de sztem is volt sok fantázia a játékában, bár láttuk, hogy Ireland is csúnyán visszaesett tavalyra már
A blog szeptember elsejéig szünetel, addig nem fog frissülni. Azután remélhetőleg a már megszokott kerékvágásban folytatjuk 1-2 változtatással kiegészítve.     Jövünk vissza!..
Richards 2010.09.02 13:11:06
@crazy_horse: a holland nem rossz fogás, akár be is válhat, de lehet neki is kemény lesz a PL elsőre
közel sincs olyan klasszis mint Sneijder, de beválhat ha Redkanpp talál neki helyet

Gallas pedig szépen vándorolgat London-ban:D
Elrajtol a City számára az Európa Liga, méghozzá Romániában a Temesvár ellen. A párharc győztese az EL 48 csapatos csoportkörébe juthat. Nyilván sokkal esélyesebb a City, de lefutott dolgok manapság nincsenek a futballban, és egyáltalán nem lebecsülendő csapat a mai ellenfél. A…..
A szezon első meccsén PL még gól sem született, és ennek a City örülhetett inkább, látva a meccset és tudva azt, hogy a Spurs már-már tradíciószerűen elveri a City-t. Sokkal jobb meccsnek ígérkezett ez párosítás, de amelyik City drukker nem izzadt szét az 1. félidőben, az nem…..
Richards 2010.08.16 15:48:36
@Ireland7: végül megkapta cole a 3 mecces eltiltást, így biztos, hogy ha mi kapunk pirosat, az is 3 meccs elsz (minimum:D)

jobb lesz odafigyelni
de ez csak egyből pirosakra vonatkozik, 2 sárgásra nem...

az igazolásokkal kapcsolatban elég naiv voltam, azt hittem úgy 2 hónapja, hogy augusztus elejére már teljes lesz a keret, az érkezők itt, a távozók máshol lesznek
erre még ezen a héten is lehet érkező, meg távozóból is pár

pedig annyival könnyebb lenne Mancini munkája is, na mind1
Richards 2010.08.18 12:47:12
@Vladi Weiss: igen, 2-3 hetet olvastam én is, de talán ezzel idén többet már nem lesz sérült:)
Ott hagytuk abba, hogy Mancini nagy terhet vállal magára, mert az új igazolásokkal még nagyobb nyomást tesz a csapatra, és a saját vállára is. Még több elköltött pénz = még nagyobb eredménykényszer. A bizalom meg van felé (egyelőre), hiszen tavaly nem végzett rossz munkát,…..
Richards 2010.08.13 19:52:28
Richards 2010.08.13 20:35:02
@PaliDrobo: te már múltkor is vmi ordenáré hülyeséget hordtál össze, nyugtasd le magad...
Richards 2010.08.16 09:31:23
pár nap késésssel csak elolvastam, jó lett!

én tavaly azt mondtam végig, hogy a top6 az már jó, ha mellette jól szerepelünk az Fa-kupában, ez ott nem lett meg, de a Liga-kupa végül is elődöntő részig meg volt...

top6-os helyezés is sima volt, és kevésen múlott az az átkozott 4. hely is
tényleg ez volt tavaly év elején a célkitűzés, és ez volt a reális a sok új igazolás miatt (akik közül többen nem igazán hozták magukat, talán csak Tevez)

idén én is azt mondom, hogy top4 a minimum, ha ilyen erősítésekkel sem tudunk tavalyhoz képest egy keveset előrelépni, ami már elég lenne a BL-hez, akkor be kell dobni a törülközőt kis túlzással:D
na meg persze a kupákban van esélyünk, téynleg lutrisak sokszor, de ha erős kezdőt teszünk ki általában azokra a meccsekre, akkor sikerülhet legalább egy döntő
sztem egy EL győzelem remek felkészülés lenne egy jövőbeli BL menetelésre, persze EL-t nyerni is kurva nehéz, ezt remélem mki tudja, sok buktató van még addig...

Liga-kupát a nagyobb csapatok csak a végefelé veszik komolyan, nekünk sem volt necces meccsünk az elődöntő előtt tavaly (pl. még a Fulham is tök tartalékosan állt fel ellenünk, erre emlékszem, meg volt Crsytal Palace, Scunthorpe stb.)
Fa az nehezbb, de rangosabb is, az egy nagy lutri tényleg:D

taktikában csak annyit remélek, hogy Mancini bátrabb lesz, és támadóbb felfogást honosít meg, bár a Spurs meccs épp nem ezt mutatta, igaz még nagyon nem volt toppon a csapat, így biztosabb a védekezésre építeni, kevésbé kockázatos
de ha október-novemberen is ez lesz, az már aggasztóbb
(bár ha ezzel is jönnének az eredmények, akkor oké:D)
Elérkezett az idő, pedig nem is gondoltuk május 9-én, hogy ilyen hamar. Ma kezdetét veszi a Premier League 2010-2011-es szezonja, elindul a cirkusz. Kevés pikánsabb meccset sorsolhattak volna nyitómeccsnek koradélutánra (13.45), mint Spurs - City találkozót. Tavaly e két csapat harcolt…..
Richards 2010.08.14 21:00:49
@black:roll: ezzel a kapusdologgal belenyúltunk a tutiba

lenne már aug.31., hogy Given ne igazolhasson el:)
a mai meccs után sztem sem Hart lesz a távozó, feltéve hogy lesz távozó

de az Arsenl-ban meg nem akarom Given-t, minek erősítsük őket olyan poszton, ahol bajban vannak

(középcsapathoz meg gondolom Given nem menne el azért)
Elmaradtunk 1-2 hírrel, most pótoljuk ezeket. Még az 1 héttel ezelőtti, 2 utolsó barátságos meccs videóját ajánlanánk, annak aki még nem látta. Elsőre a Dortmund elleni 3-1-es vereséget, ahol az 1 félidőben Jo góljával még vezetett is a City, de a 2. félidőben már sok…..
It’s a roller coaster. Gondoltam, hogy lesz 1-2 új igazolás a nyáron, de azt nem, hogy Mancini fogja az egészet, és a rendelkezésre álló pénz segítségével teljesen átépíti a keretet, és ezzel együtt a csapatot. Pontosan azt teszi, amit Hughes tavaly nyáron, de már van…..
Richards 2010.08.11 16:59:09
@Kranczy: sztem marad Bridge is, meg Zab is...

Zabaleta egy joker, nem sír a padozás miatt, lehet balhátvéd, lehet jobbhátvéd, és még védekező középpályás is
szükség esetén nem rossz

ráadásul spanyolul beszél, így azért jobb Silva-nak, meg Tevez-nek is, hogy tudnak kivel beszélni
(edzéseken is néhány kép alapján tavalyról Tevez meg Zab mindig egymás mellett voltak többnyire)

(ha már Garrido elment, RSc pedig szintén valszeg)
Richards 2010.08.11 21:25:39
@man city: az nembaj, hogy játszanak, csak ne 90 percet toljon Johnson és Barry, Hart mehet végig:)
(úgy hallottam, hogy tegnap Yaya és Kolo is végigtolta a meccset, pedig nekik is jobb lett volna a 45 perc mondjuk)
Már javában tart az alapozás, azok a játékosok, akik nem vettek részt a Vb-n, már július elején elkezdték az edzéseket Manchester-ben, múlt héten pedig egy nagyjából 30 fős, ifikkel teletűzdelt keret el is utazott Portland-be (USA), hogy folytassák a felkészülést. A másik ok,…..
David Silva átigazolása befejeződött, tegnap átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, így már hivatalosan is a City játékosa a friss világbajnok. „Az első célom, hogy bekerüljek a kezdőcsapatba, azután pedig harcolni a bajnokságban és az egyéb kupákban.” Fotó.…..
Véget ért a Vb, voltak jó meccsek, drámai meccsek, irdatlan rossz meccsek, vuvuzela, komolytalan bíró hibák, 1-2 szép gól, végül pedig spanyol világbajnoki cím. Mindezekkel nem nagyon foglalkozunk a továbbiakban, hanem kimondottan a City játékosokat vesszük szemügyre utólag,…..
Richards 2010.07.12 22:04:08
jó cikk

nagyjából Boateng és Weiss volt, akik ugye még nem akkora sztárok, de elégedett voltam velük, Weiss nem lőtt gólt, de végig nála voltak a legveszélyesebb akciók, kreatív kis srác, meg ugye jobbszélső, de a bal szélen is játszott többször most
jó lenne 1 évre kölcsönadni azért most még a PL-be, ahol játszik is

Boateng is jól nyomta, nem tudom miért balszélső védőt játszott, olyanokat is olvastam róla, hogy atom jobblábas, így Löw még érthetetlenebb volt:)
várom, hogy mit mutat majd a City-ben

Tevez-éket sajnáltam, de tényleg nem volt nagy esélyük, az Gutierrez meg Otamendi 1 fokkal sem nagyobb hátvédek, mint Zabaleta, és akkor a klasszis ikon Zanetti is kimaradt, Maradona-nak baj volt a fejével, nagy motivátor, de piszok rossz stratégia sztem

apropó De Jong durvulása, itt egy szimpatikus nyilatkoztat éppen tőle:

www.skysports.com/story/0,19528,11679_6257692,00.html

amúgy angoloknak drukkoltam, hát mondani sem kell milyen csalódás volt, Ferguson rendesen beszopatta Rooney-t, mikor tavasszal sérülten kellett játszani, nem is lőtt gólt március óta, büszke lehet a Ferguson magára...

Glen Johnson támadásban jó, védekezésben ratyi, Upson egy vicc volt, Barry félig sérülten szintén vicc volt, Lennon és SWP semmit nem értek, Heskey vicc, közben a nagyszerű formát futó Dawson és Adam Johnson ki se mennek, illetve Dawson igen, de nem játszott percet se
Capello jobb ha neki áll fiatalítani, mert a Gerrard-Lampard generáció már csak a bukásra jó, másra nem a válogatottban
persze azt rohadt Lampard gólt hogy lehetett nem megadni, érthetetlen, vak is látta:D
bár valszeg akkor is kikaptak volna, de mégis 2-2-ről tán más lett volna vmi...
Újabb nagy igazolás, hiszen Yaya Touré körüli átigazolási hercehurca véget ért, most már biztosan City játékos lesz a köv. szezontól. Az FC Barcelona-tól érkező 27 éves védekező középpályás 5 évre írt alá.  Yaya Touré a Man City weblapjának nyilatkozott…..
Most már hivatalos, hogy a 24 éves éves támadó középpályás a nyártól a City játékosa lesz. David Silva jelenleg a Vb-n a spanyol válogatottat erősíti, így az kötelező orvosi vizsgálatokra még nem került sor, de a Manchester City és a Valencia , illetve a City és a játékos…..
Véget ért a szezon, persze az átigazolásokkal kapcsolatos pletykák nem most kezdődtek, hanem már sokkal korábban, sőt nem is szüneteltették őket. A keret nagyobb része szabadságra vonul, kisebb része a VB-re készül, aminek hála nem maradunk érdemi futball nélkül júniusban.…..
Richards 2010.06.01 07:42:46
www.skysports.com/story/0,19528,12876_6182904,00.html

Mancini kicsit tisztázza a dolgokat, bár a döntések még hátra vannak:)
úgy tűnik Ade maradni fog, így viszont Ade+Tevez mellé hozni Dzeko-t vagy Ibra-t talán túlzás lenne

viszont állítólag a Valencia-nak kellene Jó, remek lenne ha be tudnánk cserélni őt meg némi pénzt Silva-ra:)
A mai napon közzétették a speciális módszerekkel elvégzett, különböző tényezők figyelembevételével történő sorsolást, ami meghatározza a Premier League menetrendjét az új szezonban. Ha jól megnézzük, akkor a topcsapatok közül talán épp a Man City kapta a legnehezebb…..
A fiatal német védő a tegnapi napon egyezett meg a City-vel a váltásról, 10.5 millió fontért került a német HSV-től a Man City-hez, formálisan csak július 1-jétől lesz a City játékosa. De még ez is eltolódhatott, hiszen Boateng a német válogatott 23 fős keretének a tagja…..
Annyi hírt, pletykát, információt kellett lenyelnünk az elmúlt hónapban az átigazolások terén, hogy az nem is igaz. De most ennek vége -gondolhatnánk naivan- egészen nyárig, aztán közben már jönnek is az újságok az újabbnál újabb nevekkel. Muszáj a tényekre hagyatkozni,…..
Richards 2010.04.23 19:15:59
@Ireland7: na ő róla én is többet tudok, mint a Boateng-ről, Özil tényleg fantasztikus potenciállal bír, azért mondjuk a PL elsőre lehet kemény lenne neki

vagy ott van Diego is, aki császár volt a Bundesliga-ban, a Juventus-ban meg 3-at nem bír lépni a labdával, perse nagy gondok vannak arrafelé most

egyébként már az is szinte kész tény,hogy Rafa Benítez---> Juvetus:)