Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárika és Dávidka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélcunamival próbálják befolyásolni az EU kerékpáros fejlesztésekkel kapcsolatos álláspontját. A Kerékpárosklub az egyik magyar képviselő, Bánki Erik bombázására bíztatja az elkötelezett bringásokat. Hétfőn szavaz az unió illetékes bizottsága a közlekedési…..
Sárika és Dávidka 2012.12.14 20:53:55
@Közbiztonság Szilárd: Én még nem láttam olyat, aki biciklivel telefonált volna. Nyilván ahol téged ápolnak, ez nem ritka látvány.
László János 6 év után átadja a Kerékpárosklub vezetését. Vele egyidőben a szervezet elnöksége is testületileg lemondott. Az MKK december 8-án tartja rendkívüli közgyűlését. A tisztújításra azért van szükség, mert egyszerre hárman is távoznak a szervezet vezetéséből,…..
Sárika és Dávidka 2012.11.29 00:50:19
@Don Quixote de la Ferko: Ez egy vallomás, mely már rég kikívánkozott, ugye? Remélem, könnyebb lett.
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
Sárika és Dávidka 2012.05.31 08:39:08
@Farkass Bertalan: Mindig is vonzódtál a formás kerékpáros fenekekhez, vagy csak az utóbbi időben vált egyre nehezebbé látens homoszexualitásod elfojtása? Ad homi, nem?
Sárika és Dávidka 2012.05.31 12:53:56
@Farkass Bertalan: "Farkas Bertalan személyes ismerősöm"

Ő ezt tuti letagadná.
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
A metróépítés miatt sokáig csak a villamospálya egyik oldalán lehetett autózni a Fehérvári úton a Hamzsabégi út és a Bocskai út között. Most végre visszaállt az eredeti rend, csakhogy ezt útburkolati jelekkel és táblákkal nem sikerült a megfelelő módon jelezni. Az Etele út…..
András most már le nem mossa magáról az antibiciklizmus bélyegét, mert már másodszor támad ilyen témájú levéllel. Nem tudom, mennyire volt veszélyes a történetben szereplő autó elindulása, de ha tényleg nem volt gáz, akkor elég érdekes a kerékpáros kitartóan ingerült…..
Sárika és Dávidka 2010.10.11 20:58:54
„Ha a járdára kényszerülök (mert nincs hely az úton, vagy kisgyerekekkel megyek stb.) vendégként viselkedem” - olvasható a Magyar Kerékpárosklub állásfoglalásában, amiben a kerékpárosok járdán közlekedésével foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha egy biciklis a…..
Sárika és Dávidka 2010.08.30 16:55:22
A tervek szerint még a választások, sőt ha lehet, még a kampányhajrá előtt megkeresem valamennyi főpolgármester-jelöltet indítós szervezetet, hogy egy szakpolitikusok vagy akár maga a jelölt beszéljen a terveiről. Nem lesz szó ideológiáról, pártokról, koalícióról, személyi…..
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
Sárika és Dávidka 2010.03.30 23:48:37
@Kis ember: Az aktivitás lapján igazi gyöngyszemek vannak.

blog.hu/user/347995
Az Empamo szerint a kerékpárosok okozzák a legtöbb balesetet. A bringások térnyerése ellen hadakozó autós társaság a sajtóban szétkürtölt állítását érdekes módon a rendőrség azon statisztikájára alapozta, amely szerint a tavalyelőtti balesetek 62,7 százalékát a…..
Sárika és Dávidka 2010.01.20 13:47:53
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
Sárika és Dávidka 2009.09.29 23:43:44
@Yaesu: "Jó lenne felfogni, hogy egy kétmilliós városban az autónak nem lehet alternatívája a kerékpár"

Ideje lenne neked is, hogy de, az. Ám nem mindenkinek. Érzed a különbséget?
Sárika és Dávidka 2009.09.29 23:45:34
@Yaesu: "Jó lenne felfogni, hogy egy kétmilliós városban az autónak nem lehet alternatívája a kerékpár"

Ideje lenne neked is, hogy de, az. Ám nem mindenkinek. Érzed a különbséget?