Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plakato reinkarnacio

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Kispál Gergely 2009.09.24 12:42:00
Nevem Kispál Gergely, 1980-ban születtem Budapesten. 1986-ban szüleimmel (Nyugat-) Németországba, a Ruhr-vidékre költöztem. Itt végeztem el az általános és a középiskolát, és itt kerültem először kapcsolatba a politikával, 2000 és 2001 között az önkormányzati politikába…..
plakato reinkarnacio 2009.09.29 23:20:45
Reinkarnálódtam. Nem találtam a jelszót.
Most egy kicsit másmilyen leszek, hiszen ez egy új élet.

Köszönöm, Alpogármester a törvényszöveget. És akkor ezekbe ütközött az LMP? Mert akkor a HVB nyálcsorgatva várja a beadványt. Látom itt PB már azt mondja, nincs semmi törvénysértés a témában (a "szabálysértés" emlegetése itt véleményem szerint jogi tévedés, de hát erre vannak a hivatalos szervek. hogy megmondják a tutit).

Azt is köszönöm, hogy nem cáfolta, hogy egy korrupt párt színeiben indul. Végülis érdekes megfigyelni, hogy erre a kérdésre a "hülyét csinálok magamból és tagadom", vagy "bevallom, hogy a közjó szolgálata közben az egyik lopkodó társaság nevében nyomulok" opciót választja. Nem egyszerű. Van még a "mindenki csinálja" nevű gyermekded, ám ehuben kétségtelenül parlamenti körökben nagy igazságtartalmú kifogás, és egyben a politikusi kognitív disszonancia szindróma tartópillére (PKDSZ tp).

De ok, a "lopkodókkal nyomulok"-ot választja. (látja, kedves vagyok, személyes korrupciót nem feltételezek - hiába, még az anonim beszólásaim is ilyen kedvesek, beszarás. még magázásra is átmentem a totális térdreborulás jegyében) És ha már egyetértett a korupcióval kapcsolatban pl mit tart így durvább korrupciós ügynek a szadiban? Vagy hogy megy ez, miket emelne ki, így ennek a közösségnek? Valami zaftos sztorit tuti tud, nem? Mittomén, 8ker, Corvin meg minden, úúúú, azért ott komoly dolgok mehettek frankón.

Mindezek fényében is azt gondolom, hogy az LMP meg kéne hogy szívlelje az SZDSZ tagjának a tanácsait a hitelesség elcseszésének veszélyeivel kapcsolatban. Nem lesöpörni az asztalról. Ehhez nagyon értenek az SZDSZ tagjai, a sok személyes tapasztalat nem lebecsülendő.