Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egressym

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CITROM: Amikor olcsóbb citromhoz jutok, bevásárolok belőle akár 1-2 kg-t is. A jól megmosottgyümölcs héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edénybeteszem és lefagyasztom. Süteményekhez kiváló. A levét kifacsarom, és jégkockakészítőbe téve…..
Én azt hittem, hogy ez annyira egyszerű és régi recept, hogy ezt már mindenki ismeri. Azonban ma egy fiatal leány csodálkozott rá, hogy ilyen létezik, ezért rájöttem, hogy mindenki ismeri 30 fölött.... :) Ezért most megosztom a jó régi, de annál egyszerűbb kakaós bögrés…..
 Épp most ettem egy fantasztikus ételt Győr-Moson-Sopron megyében, hisz a nyaralás arról is szól számomra, hogy ismeretlen ételeket kóstoljak meg. Előszóként csak annyit, hogy hihetetlen finom volt, de még nem jöttem rá a titkára. Azonban megígérem, hogy ha hazaérek, máris…..
Mitől hamis? Hogy nincs benne sajt, csak olyan az íze. Mi kell bele? Joghurt és jó kedv:-)Fogsz 3 db nagydoboz joghurtot. Egy erre alkalmas méretű tálba egy tésztaszűrőt teszel, amit kibélelsz egy (orvosi körökben hasi törlőnek hívott) könnyű szövésű anyaggal, pelenkával,…..
Fertőtlenítők 2009.09.29 22:16:00
  NOCOLYSE Felületfertőtlenítő     Az infekció kockázata  minimálisra csökkenthető egyszerűen, mindössze 3 perc alatt, BIO-kémiai fertőtlenítéssel.         A Nocospray rendszer a felületfertőtlenítés új…..