Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martismink

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha színpompát akarsz: válassz egymástól teljesen elütõ színeket, azokat, melyek egymással szemben helyezkednek el a színkeréken.Ha visszafogottabb, elegánsabb esküvõt képzeltél el: választ azokat a színeket,melyek a színkeréken egymás mellett vagy egymás közelében vannak.…..
Mai bejegyzésünk rendhagyó "dekorációról" szól... a tavaszi menyasszonyoknak szeretnénk kedveskedni, tippeket, ötleteket adni, hogy minden menyasszony karcsú, gyönyörű esküvői sminkkel ragyoghasson a nagy napon 2010-ben is!Hogy ne csak az esküvői dekorációd legyen…..
 Az idei esküvői kiállításokon és vásárokon az derült ki, hogy idén is a csokiszökőkút és a színes lufi a legdivatosabb kellék, menyasszonyi ruhát már 15 forinttól is lehet kölcsönözni, felső határ nincs.    Az idén a krémszín és az úgynevezett…..
Még mielõtt bármilyen díszítést konkrétan elkezdenél tervezni és kivitelezni...mivel a helyszín, a terem hangulata alapvetõen meghatározza a dekorációs elemek és színek kiválasztását. Az asztal díszítésének is illeszkednie kell a tér színeihez és stílusához. 1. A…..
Az esküvői meghívó az első megjelenítése a meghívottak felé, ami már jelzi, hogy mennyire lesz igényes és színvonalas az esküvő.  Az esküvői meghívót ki lehet választani a fő motívum és a színek alapján állandó kínálatunkból. Ha ott nem találtok megfelelőt,…..
2010 január 23.-24. Pécs, Városi Sportcsarnok,2010 január 30.-31. Budapest, Sport Aréna.Február 20.-ig történő foglalás esetén a végösszegből 10% kedevzményt biztosítunk a házasulandóknak :-) , ezen kívül a 200.000 ft feletti megrendeléseknél a menyasszonyi csokrot gratis …..
Január 8. Péntek 14.00 Nyitótánc a Tornádó tánccsoport előadásában14.15 Werkly Band műsora 15.00 Divatbemutatók – Baranya megye és Pécs város, 16 legnagyobb menyasszonyi és estélyi ruhaszalonjai Carmen Esküvői Szalon, Orchidea Szalon, Sziszi Szalon, Shalia Sposa, Bono…..
A téli esküvőket talán leginkább a romantikus hangulat jellemzi. Ráadásul a gyertyafény télen sokkal jobban érvényesül, bensõségessé, szeretetteljessé varázsolja a légkört. Meghitt és romatikus összhatást érhetünk el, ha csak fehérrel dekorálunk és a virágok,…..
                                                 A hónap…..
A 2010-es esküvő kiállítások időpontjai:január 8.-9.-10. Kozármislenyjanuár 10.-11. Szegedjanuár 15.-17. Budapest Kongresszusi Központjanuár 16.-17. Veszprémjanuár 23.-24. Pécsjanuár 30.-31. Budapest Sport Arénajanuár valamikor Székesfehérvár.A január végi időszak megelőzi a…..
Az ősz tarka, meleg színekben pompázó, hangulata az utóbbi időben egyre fontosabb a virágkötészeti dekorációk számára. A mosolygós madárijesztők, a foltozott tökfigurák, a filclevelek, az apró őszies kiegészítők mind megteremtik a vidám indiánnyár és az ősz hangulatát.…..
Standunkat ezúttal kétféle dekorációval díszítettük. A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét megrendeztük nyeremény játékunkat, melynek során három játékos térhetett haza értékes nyereményeinkkel.A látogatók egyértelmű véleménye alapján igen színvonalas, sok…..
Az elmúlt hét végén, szombaton rendezték Vácon a Camelot étteremben az immár rendhagyónak számító Esküvő kiállítást és színes programjait:Anyakönyvvezető, menyasszonyi ruha divatbemutató, dekorációs cégek, zenekarok, cukrászda, menükártyák, meghívók, esküvői menüsor…..
Esküvői csokor Az esküvői csokor ugyanúgy személyre szabott, mint egy esküvői ruha, smink vagy frizura. A csokornak harmonizálnia kell a mennyasszony ruhájával, anyagával, színével, és figyelembe kell venni a magasságot, és az alkatot is. Lehet: 1. Körcsokor2. Csepp alakú…..
Színek: A színekkel egyensúlyt, egységet teremthettek és megválasztásukkal különböző hatást érhettek el. Az összhangok mellett az évszakok is befolyásolhatják a színválasztást. A tavasz általában pasztellszínekben jelenik meg (pink és levendula), a nyár harsány…..
Szeretettel köszöntünk, örülünk, ha segítségedre lehetünk esküvői és egyéb rendezvénnyel és dekorálással kapcsolatban. A tökéletes esküvõ a részletekben rejlik. A székselymektõl a szalvétákon, virágokon és köszönet ajándékokon keresztül a legapróbb…..