Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malom

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
Szeretlek én, jöjj vissza hozzám,jó volna becézni, csókolni újra a szád.Úgy hív a nótám, nélküled borongós ősz van és nincs többé nyár.Elvitted tőlem az álmaimat, pedig az élet csak gyertyaláng,lassan felőrli a vágyaimat,s mire felébredsz késő lesz tán...Szeretlek én,…..
(Rómeó)Szívbõl szeretni híven! Nincs szebb, égni e tûzben!És együtt repülni fel, hogy lelkünk kevésbé féljen!(Júlia)Szívbõl szeretni annyi, érte mindent föladni!És szállni, fent sólyomszárnyon szállni, áldást találni!(Rómeó és Júlia)Égig emeld a szíved! Száguldj,…..
irok Desperado : Szomorú alkalom 2007.12.04 13:43:00
 Egyedül vagy, kinézel az ablakonA havas fákon át, a rideg házakonGyújtasz egy gyertyát, halvány lángja égÉs gondolsz valakire, aki nincs veled, már nagyon régMert nincs veled ÕTávol ünnepel nagyonA gyertya még égLángjában talán Õt látomÉs ott áll a fa, feldíszítve…..
irok szerelem 2007.12.03 11:32:00
Tik tak tik tak , beszél az óra mondja nekem nem te kellesz nekem, csak elvesztegetem az életemtik tak tik tak beszél az óra beszéljen csak, meggyözni úgy se tud, én várlak, mi a szívemben a vér dobogtik tak tik tak beszél az óra s peregnek a percekA szivemnek minden húrja csak érted…..
Szeretlek, csak szeretlek. A Mennyben és a Földön is, legyen szent a Te neved.Mint mindennapi kenyerünket, úgy add magad nekem, most és máskor is. Jöjjön el az én országom, ahol szerethetlek téged.Hiába szeretsz mást, s ő is akar téged. Legyen meg az akaratom itt lenn a Földön,…..
irok Neked írok 2007.12.01 17:48:00
Minden csak máz, minden csak kinézet.Nincs igazság, nincs végzet,Nincs boldogság, nincs élet.Nem szeretsz, nélkülek nem élek. A létezés csak ostoba állapot, Csak a szerelem ad neki okot.E szó változtat meg hegyet völgyet,E szó értelme a létezésnek.Egy mesében én hölgy…..
tikos versek vallomás 2007.06.03 11:08:00
Tudom vagy, csak nem velemTudom hogy, szeretsz csak nem engemet, Tudom hogy ismersz, de nem a szivemet.Tudod félek nélküled, de mésem vagy velem...
tikos versek vágy álom 2007.06.03 10:55:35
Egy név, egy hangEgy szív, mely dobban,Egy vallámásEgy áhitatEgy hallgatás egy mámoros pillanat,Egy vágy,Egy álomEgy csók melynek értelmét csak én látom,Egy vallomásEgy életEgy vígadás,Egy halálá még élek ..
tikos versek az út 2007.06.03 10:50:29
Tekints a mába s látsd a holnapot,Tekints a mába s tud hol folytatodMinden döntésed egy vonal, egy út S minden hibád egy szakadékot húz. ..
tikos versek bevezetés 2007.06.03 10:44:43
Nem megySzó halmoz egy paíron,Nem vers ez mondhatomCsak az életemről irt krónika,Melynel igaz mionden szava.Kinek kedve van mos beleolvashat.Kinek nincs az keressen jobbat.(Fog találni jó sokat)De ha belekezdez VIGYÁZZ!!!Sok benne  a bánat.Ezt ellensúlyozni…..