Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unabomber

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Filmdroid Klub 2011.03.16 18:50:00
 Sziasztok!Időnként újra és újra felmerül egy filmklub ötlete, azaz, hogy gyűljünk össze, mozizzunk közösen és utána egy sör mellett beszéljük meg, amit esetleg meg kell. :)Ennek a posztnak az alján előzetes igényfelmérésként kérünk titeket, kommenteljen az, akit…..
Szomorú napra ébredtek a filmkedvelők, Leslie Nielsen sajnos eltávozott közülünk. De hogy a gyászos hangulatot kissé feldobjuk idézgessünk néhány fenomenális, kacagtató mondatot, párbeszédet, szöveget a filmjeiből.Kezdetnek jöjjön az Airplane-ből egy, ahol Nielsen doktort…..
Sucker Punch - vajon mi lesz a magyar címe? Jobb lenne, ha inkább nem kapna itthon semmiféle kifacsart elnevezést, ám erre elég kevés az esélye Zack Snyder fantasyjának. Van esetleg valami igen-igen jó ötleted, frappáns elképzelésed, hogy milyen címen fusson itthon a produkció?…..
Unabomber 2010.08.04 20:52:01
Szabadság Klub Előrevetítve 2010.03.25 02:51:31
Érdekes dolog, blogot "készíteni". Főleg nekem. Megjelenítés? Sablonok? Amikor a saját lakásomban sem alakítottam át semmit az elmúlt évek során, akkor nehezen fogok ügyelni a trendi elfogadható külalakra. Az egész életvitelem kezd hasonlítani egy Harcosok…..
Úgy tűnik Izrael Állam Nagykövetségén is olvassák a Filmdroidot, mivel a sajtóosztályuktól kaptam egy e-mailt, megosztom veletek, hátha van még olyan olvasó, akit érdekelnek az izraeli filmek, esetleg rajong ezekért a művekért. Izrael Állam Nagykövetsége 2009. november 20-25-e…..
Filmdroid 2 éves a Filmdroid!! 2009.11.02 12:30:00
Két éve nyitottam meg a Filmdroidot, hogy pontos legyek október 28-án köszöntünk be. Én személy szerint azóta közel 5000 posztot szültem meg, konkrétan 4955-öt.   Kezdetben a hírek még naponta csak röviden, összegyűjtve egy posztban voltak olvashatóak, kicsivel később…..