Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adolf Ax

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Harmadik Birodalomnak két hatalmi központja volt: Az egyik a közigazgatásért felelős Berlin/Germánia világ-főváros, a másik pedig az ősi pogány germán rítusokat felidéző szellemi központ-, a Világ Közepének tartott Wewelsburg. A wewelsburgi SS Vatikán rekonstrukciós rajza (Grafika:…..
Adolf Ax 2010.12.11 12:54:45
Németország- Spanyolország 0:1 Gólszerző: Puyol (73’) Gratulálunk a spanyol válogatottnak, esélyt sem adva nekünk megérdemelten fogják játszani a világbajnokság döntőjét a hollandokkal. Innentől kezdve kéretik a spanyoloknak szurkolni, mert szerintem tényleg a…..
John Mensah és Vorsah visszatért. Az Anelka-szindrómában szenvedő Muntari begőzölt, de lenyugtatták, reméljük nem okoz több galibát a csapatban. Boateng a családjával mérkőzik szerdán, amikor Ghána Németországgal találkozik. Stephen Appiah közbenjárása után mégsem…..
Adolf Ax 2010.06.22 18:02:18
Köszönjük a képet stephaniehonak! Illetve Alberto Undianonak a remek kártyatrükköket.  De mostantól koncentráljunk Ghánára!..
Ami 67 éve Erwin Rommel tábornagynak nem sikerült, azt most befejezzük. Császárunknak tett ígéretünket betartjuk, Dél-Afrikát elfoglaljuk és megszabadítjuk aranytartalékaitól. Hadtestünk már a legkisebb ellenállás nélkül földet ért, és immár készen áll az aranyhadjárat…..
Adolf Ax 2010.06.11 08:45:30
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..