Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PókosMisi

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
Ma megérkezett az 500. beadvány a nagyszerű nyereményjátékra.Most is jöttek szinte ugyanolyan beadványok, ezzel sajnos nem tudom díjazni őket, mert akkor nem lenne igazságos a többi azonos beküldővel szemben.Megint csak azt tudom mondani, hogy amiket itt láthattok azok is JÓ…..
Az, hogy mit értenek "Gonosztevők, fekete humor és egy cseppnyi önzés alatt" egy dolog, az hogy nekik izgalmas a történet, remek párbeszédekkel...hát legyen.De könyörgöm MIÉRT írják a végére hogy "TÖBBJÁTÉKOS LEHETŐSÉG - JÁTSSZ BARÁTAIDDAL" ha NINCS…..
 PókosMisi nevű kommentelőnk is küldött nekem egy klassz videót! Nagyon sokan kérdezték még a Big Rigses videómnál, hogy néz ki az, ha egyenesen tolat a kamion? Nos, itt a válasz... És ne tegyetek úgy, mintha meglepődnétek;)Nagy taps Misinek!..
   Van akinek még nem borult el az agya.Wheelie nevű kommentelőnk is letesztelte a játékot, csinált egy összeállítást a nagy sátánról.NEM az én művem, de kár lett volna kihagyni. EL A KEZEKKEL a HEAT-től!A billegő szörny fenomént én is láttam eleget, csak…..
  A legbizarabb mesterlövész jelenet...Csakhogy még misztikusabb legyen a felfedezés, D4rth kommentelőnk egy nagyon érdekes képet készített! Egy arc látható a vérző buszon! Esetleg a busz távozó démonját látjuk? Vagy…..
PókosMisi 2007.06.04 11:44:00
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
  Mesterlövész : The final chapter...Nincs tovább,kész.Ennyi volt.Talán egyszer lesz egy Mesterlövész 2 játék;)Aki valaha is végigjátszotta ezt a játékot,tudja milyen hatalmas a záróvideó.RIP sznájperkám.Nem fogsz hiányozni...EDIT: Mielőtt még megint beruháznak…..