Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
A Zenon Mega Blast egy hamisítatlan játéktermi őrület. A szokásos "lőni mindenre, ami mozog, és mindenre, ami nem, csak hogy biztosak legyünk a dolgunkban" típusú felülnézetes űrmészárlás egyik - szerintem - szépen sikerült darabjáról van szó. Ahogy az elvárható egy…..
A Pencilkids ismét csinált egy aranyos grafikájú, nem túl nehéz point'n'click játékot, a Droppyt. A főhős kissrácot 10 pályán kell felvidítani, hogy a végén aztán kiszabadíthassa barátnőjét. Amiért érdemes végigjátszani, az a sztori végén lévő csattanó - ezt a később…..
Vannak olyan játékok, amelyekről első ránézésre látszik, hogy jól sikerültek. Ilyen a The Forest Temple is. A játék érdekessége, hogy rögtön két szereplőt irányíthatunk: az egyik a tűz, a másik a víz. Persze nem véletlenül vannak ketten, egymás segítségével tudnak csak…..
Samus 2009.12.06 19:00:06
@Agrael: Köszönöm, időközben rájöttem (tudtam, hogy sorrendet cseréltem, és elfelejtettem kijönni, és rossz felé indultam vissza...).

Sikerült végigvinni, egy nagyon jó játék, igaz, néha picit könnyű, néha egy pályát legalább 10x újrakezdtem, mindig elrontottam valamit. Részemről 5*
Az utóbbi évek egyik legjobb független játéka volt a World of Goo, ezt koppintották le – bevallottan – a Huje Tower alkotói. És milyen jól tették! Így ugyanis flashben is lehet tornyokat, hidakat, dúcokat és mindenféle lehetetlen szerkezeteket építeni, ezúttal a…..
Furcsa, nyomasztó, zseniális program a Time Fcuk, ami alapjaiban platformjáték, de néhány eleme inkább a logikai játékokhoz húzza. Például lehet benne két réteg között váltani, mint a Shift sorozatban, és ezt ki is kell használni a pályákon. És persze vannak kapcsolók,…..