Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Batárka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JobAngel Mennyi a jó fizetés? 2018.05.07 09:30:00
Az ideális bérszínvonalról egy nagyon egyszerű szempontot állítottam fel, azt gondolom, hogy akkor lesz jó világ, amikor egy köztudottan alulfizetett munkából élő is el tud menni 2 hétre nyaralni, családostul. Pl. egy közalkalmazott, vagy egy takarító is. --- Én a „mindenkori” létminimumhoz…..
Egy kutatás szerint a kopasz férfiak maszkulinabbnak, erősebbnek, dominánsabbnak, sőt, erősebbnek hatnak. De ha nem vagy kopasz, ne aggódj, bármikor leborotválhatod a hajad. Ha pedig kopasz vagy, akkor ne használj parókat vagy bármi egyebet, amivel eltakarhatod a vonzerőd. A nők magabiztosabbnak…..
Szegasztok! Miután már bemutattam az általam 10 legjobban utált animét, és még nem érkezett több versenyző, úgy gondoltam, hogy akkor bemutatom a 10 kedvenc animémet is, melyek szerintem a legjobbak. Figyelem: Mint a cím is mutatja, csak az anime sorozatok vannak a listán, mert én…..
Az elmúlt év legjobban kereső férfimodellje, Sean O'Pry szerepel a Calvin Klein Jeans aktuális kampányában. A képeket Steven Klein készítette, amik bár semmi extrát nem tartalmaznak, nekem mégis tetszenek. Nektek mi a véleményetek? ..