Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dybbuk

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először láttam a Való Világ negyedik szériáját beharangozó szpotot, nem hittem a szememnek. Nem értettem, mire lehet jó ez a szinte szándékosan vacak, lapos, kiszámítható és közönséges reklám. Aztán rájöttem, hogy igazából nincs is ezzel nagy baj, hiszen nem lehet…..
Érdekes megfigyelni, hogy az öregedő sci-fi írók gyakran - időben és térben is - egyre közelebbről választanak témát. Ez történt például William Gibsonnal is utóbbi két könyve esetében, és Arthur C. Clarke is tagadhatatlanul rengeteg kéznél levő anyagot használt fel e…..
Index anyánkon írtam meg, hogyan dolgozzák fel Stephen King regényfolyamát, nem semmi vállalkozás az NBC Universal részéről, az tuti. Tovább erre>>>..
dybbuk 2010.09.09 19:49:58
@dr66: christopher walken?neki elég kőarca van.:)
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
Emlékeztek még a Piroskás szösszenetre? Ahhoz hasonlóan édes, de annál sokkal kellemesebb különbségkereső a Robin Hood. A történet édesen kitekert (pl. Robin nem tud célba lőni, de nem spoilerezek ennél többet), ráadásul választásunktól függ, hogy milyen irányba halad, és…..
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
dybbuk 2010.01.26 13:17:18
@Picitures: hm...micsoda önérzetes nyugdíjasnak teccik lenni.
nah ha ilyen nyugdíjasok lennének,valszeg ez a topic sem született volna meg.
dybbuk 2010.01.26 13:32:57
@Picitures: hát nem is a mostanság oly trendi cyberparaszt-stílusod miatt,hanem konkrétan ezért a dícséret: "Na aztán nekem széttehetik......azése.Olyat választottam,aki nem teszi szét."
dybbuk 2010.01.26 13:59:05
@Picitures: ok,tudomásul vettem.
Régi adósságot törlesztek ezzel a bejegyzéssel: végigjátszottam végre a Gemcraft Chapter Zerót. Quod erat demonstrandum, a képen az utolsó pálya, most már nyugodt szívvel értékelem a játékot (akik gyűlölik a lövegtoronyjátékokat avagy tower defense-eket, nyugodtan lapozzanak).…..