Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaraComp Rendszergazda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosabban a kérdés az, hogy hogyan védekezhet egy rendszergazda / programozó / grafikus / webes / klímás / stb. a felhasználói idiótaság ellen?Konkrétan belefutottam egy olyan ügybe, amikor a felhasználó kér valamit, amire van egy jól bevált, működő megoldás, a…..
2010 első gyöngyszeme a pofátlan ügyfél kategóriából. Az előzmény az, hogy a kedves megrendelő (csak így nemecsekesen) megrendelte a rendszerfelügyelet szolgáltatást szombat 13:00-tól 22:00-ig. Kalkuláltunk neki egy rendes árat, ami szombat lévén nem a normál munkanapi ár,…..
"Mintegy 20.000 üres állás várja az IT-szakembereket Németországban. Ebből 13.000 betöltetlen munkahely a felhasználó ágazatokban van és 7.000 az infokommunikációs iparágban. A fizetések a vállalatok 68 százalékánál az előző évi szinten vannak, 15 százaléknál pedig…..
Nincs mit tagadni, a ScienNet nagyon jó marketinggel igen sok embert tagjának tudhatott viszonylag rövid idő alatt. A PSZÁF vizsgálat után most a VPOP bátor katonái vizsgálják a törzsvásárlói rendszert.Lefoglalták a szervereiket, állítólag a cég vezetőjét is őrizetbe…..
Tegnap indult útjára a www.profihonlapkeszites.hu oldal. Az oldal különlegessége és talán őrültsége is, hogy 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalnak a honlap sikerére. Azt mondják, hogy ha 3 hónapon belül nem érkezik ajánlatkérés az újonnan elkészített honlapon…..
Onlinemarketing blog Rossz példa 2009.10.09 20:21:26
Nem szeretem kicikizni az olyan reklámmegoldásokat, amik kisebb-nagyobb hibákat tartalmaznak. Én is szoktam hibázni, nekem sem esne jól. De vannak esetek, amikor olyan szinten hibázik valaki, amire már érdemes felhívni a figyelmet. Ma kaptam egy ilyen levelet, és ezt most ki kell…..
Minden cég használ nyomtatót, abba tintapatront vagy tonereket tesznek. A festék kifogy és a tároló egység a kukában végzi. Pedig nem kellene, hogy így legyen.Keress pénzt az üres tonereiddelTudtad, hogy az üres tonerekért a legtöbb nyomtatófestékkel foglalkozó cég pénzt ad…..
Azt már kifejtettem előző írásokban, hogy az olcsóbb nem mindig olcsóbb. Ezt minden rendszergazda tudja, aki valamit is ad magára. Persze kivétel mindig akad és lehet hozni a példákat, de a jellemző az, hogy olcsó húsnak híg...Pár fontosabb szempont, amiért megéri megbízható…..
Kétségtelen, hogy a szeptember egyik legérdekesebb pengeváltása az Origó és a Ringier számháborúja volt. A két fél által megadott számokon lehet vitatkozni, bár annyira nem érdemes. Tény: a Blikket többen olvassák, mint az Origót. Nem kicsit, az eltérés olyan 40-50%…..