Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xatis

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt vasárnap, szeptember 20-án rendezték meg Ausztriában a 2009-es Cult Society Tuning Festivalt. Az egynapos eseményre a Cult-Hungarian Club delegációja is kiutazott a Linz melletti Ausee-tóhoz, ahonnan kupákkal tértek haza. A magyar srácok tehát remekül szerepeltek a…..
xatis 2009.09.28 23:44:13
@infiniti fun: és Mélyen tisztelt hozzászólók....tisztelet a kivétel!!!
Ha már az amerikai VW és konszern társadalmat szeretnétek fikázni kissebségük miatt...figyelmetekbe ajánlanám a Wagenwerks nevü VW klubbot ami igen-igen ámulatba ejtő minőségü és mennyiségü európai modelt sorakoztat fel!
Nem beszélve arrol hogy egy olyan társaság,mely morálisan közel azonos a cikkben fentemlitett oldalon !!aktivan!!! fórumozó tagok közötti szoros kapcsolat amely otthonassá teszi a légkört...segitik egymást kisseb saját találkozók vannak egyre több helyen....Mutassatok egy olyan 1000nél is több főt összetartó klubbot vagy fun oldalt ezen az oldalon kivül ahol tipuson vagy csak márkákon belül nincs acsarkodás!!!

Most öszintén...muszály a másikat fikázni mert neki nem rizs rakétálya van???Gratulálni kell és sarkonfordulva elmenni....majd ha lesz honda vagy akármilyen más márkáknál és oldalaknál,klubboknál hasonló elért eredmény hidd el gratulálni fog és nem fog beszólni vagy egy lapáttal tenni rá hogy melyik volt előbb...tyuk vagy a tojás!!!

Remélem nem zaklattam fel senki lelki világát...ha mégis akkor magadnak köszönheted!!!!

Bocs a helyesirásért egy analfabéta Német párti vagyok!:)
xatis 2009.09.30 09:55:46
@GSX-R: Látod mégsincs köztünk acsarkodás:)