Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schiwasser

8 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik előző hétvégén Sopronból indulva csillagtúráztunk Ausztriában. Kíváncsian vártam, hogy fogja kedvelni az autó az utazást és a változó igénybevételt. Mivel a blog alapvetően az autóról szól, ezért most megkímélek mindenkit a gasztronómiai és turisztikai élményektől. :-) A hétvégen megtett…..
Volvo S80 V8 4.4 120.000 szerviz 2017.07.20 15:57:30
Üdv mindenkinek, Elérkezett a 120.000 szerviz ideje. Kinéztem az esedékes feladatokat majd kértem árajánlatot egy Volvo márkaszerviztől. Az alkatrészeket meglepően jó áron kínálta a szervit ezért, például a gyújtógyertya készletet meg is rendeltem tőlük. Itt mindig ragaszkodom a gyárihoz. Az…..
Már régóta szemeztem az Autoglym termékekkel, így amikor Volvo került a házhoz bizony nem is vártam tovább, egyből ellátogattam az oldalra és hosszas böngészés, kommentek olvasása után összeállítottam a számomra ideális kezdő csomagot: Interior Shampoo Odour Eliminator Leather Cleaner Leather…..
Döntsd el magad...
Volvo S80 V8 4.4 Volvót vettünk 2017.06.05 20:04:19
Szép napra ébredtünk, úgyhogy hamar útra is keltünk, hogy kiderítsük milyen Volvót is szeretnénk venni majd a jövőben. Az első utunk egy középszürke S40-eshez vezetett, ami olasz import volt, igen részletes dokumentációval az itthon eltöltött másfél évére vonatkozóan. Motorikusan kizárólag az 5…..
Bianchisti Bianchi Infinito '10 2015.06.21 19:58:24
Azt mondják a siker titka, hogy merjünk nagyot álmodni... Végülis miért ne? Egy próbát csak tehet az ember. Nekem igazán összejöhet, hiszen tényleg szeretném. Szeretném? Nem, sokkal több ez annál, mert én akarom! Akarom, hogy az enyém legyen. És innentől a projekt sikerre van…..
A kép forrása: http://www.culturecycles.com/2011/03/prolly-bianchi-super-pista/ ..
Bianchisti Hogy kezdődött... 2015.06.21 19:17:04
Kedves Olvasó, Ezt a blogot a kétkerekűek iránti lelkesedésem táplálja. Létrehozásának célja, hogy a különböző ötleteim megvalósításához összegyűjtött információk ne vesszenek el, sőt ha lehet minden hasonló érdeklődésű számára elérhetővé tegye azokat.Kellemes…..
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
Schiwasser 2013.06.25 13:28:17
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
 Ugye említettem már, hogy az Erzberg Rodeo a világ talán legnehezebb és legőrültebb motorversenye? Ha nem, akkor ezek a képek biztosan alátámasztják állításomat. A merevlemezt takarítva bukkantam rá az életet élvező és mulatni tudó versenyző képeire – nincs szívem…..
Napjaink motorkerékpársportja a kifogásokról szól. Nincs pótmotor, béna a szerelő, nem tapad a gumi, rossz a beállítás vagy haragszik a gyár: a tehetség másodlagossá vált – babérkoszorú helyett kétes nemi identitást tükröző táskákkal és napszemüvegeben tündöklik az…..
Schiwasser 2009.10.14 20:51:25
@tibita:

Ugyan, szó sem volt róla, hogy én megkérdőjelezzem Talma elért eredményeit! Amit elért az mind nagyon szép és csak a cikk (számomra) alapgondolatával próbáltam párhuzamot vonni.

Az egyetlen problémám, hogy szinte még a frissen megszerzett világbajnoki cím utáni eufóriában épp egy ilyen reklámba kell beleszaladnom.

Láttad egyébként azokat a plakátokat?