Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muzsikpeti

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blu-ray Blog Nesze neked, Blu-ray! 2009.10.13 09:12:00
Olvastam az Index cikkét a Blu-ray-ről, mármint ezt: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/10/12/a_blu-ray_nem_luxus/ és kiborult a bili, legalábbis nálam.Ez most komoly? A Gladiátor nem menti meg Blu-ray piacot? Vajon meddig gondolkoztak ezen a szenzációhajhász címen? Ez kb.…..
muzsikpeti 2009.12.30 14:55:31
@Gabci79: Én is kaptam egy valami amerika 2 blu-ray-t, ami szintén ilyen hiányosságokkal rendelkezett, szerintem ez fálháborító. Ez átverés!!!
Én már vissza is vittem.
Íme itt a Fórum Home Entertainment októberi listája, lehet ismét szemezgetni. Már csak azért is érdemes böngészni a listát, mert van régebbi 1-2 kiadvány, ami a "must have" kategóriába tartozik, mint például a sokak által kedvelt "A sziget"...de ennél többet…..
muzsikpeti 2009.10.28 17:12:08
@rising dead: Reméljük nem kell sokáig várni. Nagyon megörültem mikor megláttam az októberi megjelenési listában a szigetet, mert az egyik kedvenc filmem. De sajnos az még odébb lesz,hogy végre itthon betegyem a blu-ray lejátszóba. A következő amit várok az a rettethetetlen és a transformers 2. Ezeknek most láttam a kiállításon, hogy referencia minőségű a képe, a hangról nem is beszélve.
muzsikpeti 2009.10.30 08:57:15
@rising dead: A hétvégi házimozi kiállításon, a westend hiltonban rendezték meg. Nagyon szuper volt! A házimozi stúdió bemutató termében láttam az említett két filmet, sim2 projektorral 4m széles vásznon, lélegzet elállító volt :) A hangtól pedig még inkább padlót fogtam, ezt a lexicon elő és végerősítő páros, revel hangfalak társaságában szolgáltatták. Szerintem én is beszerzem ezt a két filmet.
muzsikpeti 2009.10.30 23:21:42
@Dr.HD: Szintén ilyen elbaltázott kiadás a gladiátor is, nagyon gyenge minőségben sikerült megvalósítani. Külföldi teszteken, és felhasználói véleményeken 5-ből 2-est kapott a kép minőségére. Szerintem ez szégyen, egy ilyen kaliberü filmnél.
Végre otthon is tökéletes minőségben élvezhetjük Hugh Jackman és az általa irányított robotok bunyóját, mint azt múlt héten leírtuk a kiadvány tesztjében, most pedig három szerencsés olvasónk akár meg is nyerheti a Blu-ray verziót, ha helyesen válaszol az alábbi kérdésekre…..
muzsikpeti 2009.10.26 19:31:37
Az októberi DVD és Blu-ray megjelenéseket összegző táblázatunkban még nem volt benne, ám most, hogy egy olvasónk felhívta rá a figyelmet, úgy éreztük, érdemes egy külön bejegyzést áldozni a Gladiátor c. film hamarosan megjelenő Blu-ray változatainak bemutatására. Igen, nem…..