Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lolcommando

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem az az intelligens harci robot, amelyik a jövőből jött, és a Connor családdal kergetőzik fél Amerikán keresztül. Ez a terminátor egy tréfából jött, valószínűleg a leghülyébb szalonviccből, amit eddig hallottam. Még évekkel ezelőtt, egy KRESZ-oktató mesélte:…..
lolcommando 2010.08.01 01:54:29
@Gyurma73: És azt tudod, hogy a Margit hídi felhajtónál van egy kerékpárral behajtani tilos tábla az alsó rakparton Óbuda felé? És azt tudod-e, hogy a jogszabály nem ismerete nem mentesít a hatálya alól?
Új kedvencre leltem Óbudán! Kivételesen nem egy lepukkant kiskocsma a szerelem tárgya, hanem Óbuda új élelmezésellátója, a Magic Burger büfé!   Egyik este munka után gondoltam, megiszom 1-2 sört kollégámmal, T-Csabival, így a Profi felé vettük az irányt, hogy megvegyük a…..
Mi mindannyian egyéniségek, akarom mondani régi motorosok vagyunk a szakmában, ezért magabiztosan jelenthetjük ki, hogy híres emberek erőszakos halála szinte automatikusan vonzza a konteókat. Természetesen nem vagyunk ostobák: nem akarjuk azt állítani, hogy egy mezei, futottak még…..
Nagy örömömre sok olvasó jelezte publikálási szándékát a blogon, amit nagyon megtisztelőnek érzek. Néhányan már konkrét posztokkal is megleptek, most ezek közül olvashattok egyet Hágógumi tollából. Témája a Bérgyilkos, mint filmes karakter! Fogadjátok sok szeretettel…..
lolcommando 2010.01.21 21:04:09
@T. Norbert: Hát, sajnos vannak ilyenek, a kákán is csomót keresnek: olcsón veszik, drágán adják.
Valljuk be, hogy a földrajzot – mint tantárgyat – nem mindenki szerette az iskolában. Az a rengeteg elnevezés ugye: minden rohadt legelőnek, szemétdombnak és pocsolyának külön neve van (a gombamód burjánzó országokról és ezek városairól nem is beszélve), ráadásul…..
Szertár Víz a CD-n 2009.11.15 08:39:00
A CD-n nem csak adat, hanem nem kevés víz is tárolható.  Ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy a víznek milyen jó a memóriája*, akkor egy CD-víz kombón már iszonyatos mennyiségű információ tárolható. DVD-ről, BlueRayről már nem is beszélve. Ez a kísérlet főleg a…..