Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zofiia

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Farsangi Mulatság lesz 2010. február 27-én, szombaton, 15.00-22.00 óráig Sándorfalván, a Budai Sándor Kulturális Központban. Az esten 17 órától fellép a BNF.Emellett egész estés karaoke party várja az érdeklődőket. Lesz még ékszerkészítés, testfestés, filmvetítés,…..
Tune no Blog A fellegekben járva 2009.10.28 22:24:45
Hehe, ma duplaposzt. xD Ha meg tudom írni két óra alatt, amit akarok. xD Ami... nem tűnik úgy. xD De tudjátok mit? Most már ez sem érdekel... Hogy mi is történt amúgy? Nem is tudom, hogy járhatnám körül, hogy ne írjam le teljesen kimondva. xD De fogalmazzunk úgy, hogy rettentő…..
Üdv, erre járó! Huh, jó rég írtam már, amitől ég is a bőr a képemen, meg az írásvágy perzseli a tenyeremet is. Nem egyszer nekiültem mostanság egy bejegyzéshez, de valahogy sosem jutottam néhány bekezdésnél tovább. Na de majd most. Kis hét összefoglaló, majd kis…..
Tune no Blog I need You! 2009.10.10 11:59:59
Múlt vasárnap elkezdtem pötyögni egy bejegyzést. A feléig se jutottam, s arról volt benne szó, hogy mik nyomasztanak engem mostanság. A nagyja megoldódott, vagyis az egyik biztosan, a másik kettő... Az egyiket passzolom, lévén nem voltam suliban csak hétfőn, a másik meg... a másik…..
Tessék. Most pedig írsz. Nem érdekel a kifogás leírod. Mindent.Mostanában nem értem magamat. Ma pedig rájöttem, hogy egyáltalán nem. Azt se tudom hogy kezdjem el írni, mert mindent le akarnék írni, mégpedig most, egyszerre. Úhogy aki olvassa, az ne lepődjön meg, hogyha nem ért…..
És végre Mysa yoovoltából felkerülhet egy BöFF-es kép ide is :DSzval ezen vnánk mi :D sorrendben: L Sayu Mysa Near              Pusszíí ^^Mysaaaaaaa (L) :)..
Zofiia 2009.10.04 22:02:18
Kedves BöFF!
Hát, végigolvastam. Elejétől a végéig. Számomra sem világos, hogy milyen elvetemült gondolat vezérelt eközben, de talán lényegtelen is. Ez egy olyan blog, ami nem szól másnak, mint saját magatoknak, és néhány közeli ismerősötöknek. Nem is nagyon olvassa más, rajtatok kívül. Ezzel semmi gond, csak gondoltam közlöm, mielőtt világot akarnátok rengetni ezzel az irtózatos nyelvtan tudással (már megbocsássatok, de szerintem, ha valaki blogot ÍR, akkor alapvető feltétel, hogy tudjon ÍRNI. Magyarul. És nem feltétlen vt, m1 és hasonlók. Higgyétek el, hogy ezzel csak magatokat minősítitek).
Szóval. Most én végigolvastam, mert történetesen nagyon unatkoztam. De ezzel a tartalommal nem keltettétek fel az érdeklődésemet, valószínűleg nem is jövök ide vissza többé (maximum azért, hogy megnézzem a reakciótokat a kommentre xD).
Ne értsetek félre, semmi bajom nincs se veletek, se a bandátokkal, se az életetekkel. Csak azt tanácsolom, ha nem csak felesleges időpazarlásként akarjátok használni ezt a blogot, akkor valami... valami pluszt kell nyújtanotok az olvasónak. Legyen ez a fogalmazás, vagy humoros (ismétlem, HUMOROS! Biztos én vagyok a fapofa, de én nálam csak szemforgatást értetek el a "beszólásaitokkal") mondatok, családiasabb hangulat. Ne csak egymással foglalkozzatok, hanem az esetleges olvasóval is.
Én például jóformán semmit nem tudtam meg a bandátokról ennyi post alapján. Komolyan semmit.

Nos ennyi lennék, lehet oltani, és hasonlók, de ez az én véleményem, ha tetszik, ha nem. Építő jelleggel szántam, nem ócsárolásként.
Ámen.