Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vin Benzin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink motorkerékpársportja a kifogásokról szól. Nincs pótmotor, béna a szerelő, nem tapad a gumi, rossz a beállítás vagy haragszik a gyár: a tehetség másodlagossá vált – babérkoszorú helyett kétes nemi identitást tükröző táskákkal és napszemüvegeben tündöklik az…..
Múlt vasárnap, szeptember 20-án rendezték meg Ausztriában a 2009-es Cult Society Tuning Festivalt. Az egynapos eseményre a Cult-Hungarian Club delegációja is kiutazott a Linz melletti Ausee-tóhoz, ahonnan kupákkal tértek haza. A magyar srácok tehát remekül szerepeltek a…..
Vin Benzin 2009.09.28 22:17:36
@BMW ///: Nincs nekik, de gondolom nem azért mert képtelenek lennének 5000cm3-ből 500 Le-t kihozni.
De különben ezen már lassan kár is vitatkozni, hogy hol, meg kik gyártják a legjobb autókat, mert minden keveredik mostanában.
Vin Benzin 2009.09.28 22:32:02
@misi107: Az a gáz, hogy ahhoz USA-ba, vagy Japánba kéne menni, oda meg nem nagyon autózgatnak hazánk fiai. De kár is lenne, mert úgy se érnének el semmit, ott kicsit nagyobb a színvonal.
De azzal max egyet értek, hogy ha van valami magyar siker annak inkább örüljünk, mert olyan szarok vagyunk majdnem mindenben mostanában. Sajnos ez van. pl vízilabdát se szeretem, mégis jó hír ha nyernek egy-két olimpiát :)
Vin Benzin 2009.09.28 22:36:41
@Spiritmonger: Te szoktál néha zenét hallgatni? Mert a gyári zenék nem pont a minőségükről híresek. Tisztelet a kivételnek.