Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetriszbajnok agresszív disznó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár is találkozott már a jelenséggel, amikor egy A4-es lapon kell ismételgetni az aláírást a bankban, amíg nem hasonlít eléggé a 10 éve szkennelt verzióra. Laci a Citibanknál került 22-es csapdába, minthogy régi hitelkártyafotója miatt azt nem biztos, hogy mindenhol…..
tetriszbajnok agresszív disznó 2010.02.23 22:06:31
@Alikam:
Szívből kívánom neked, hogy lopja el valaki a személyidet, menjen be vele a bankodba, és nyúlja le az összes pénzed vele a számládról! És halj éhen a következő fizuig!
Ámen.
Adrienn története igen hosszú, azért posztoltam be mégis, hogy aki az olvasók közül még nem vett föl lakáshitelt, de ilyesmire készül, az láthassa,mire számítson. Adrienn története ugyanis nem extrém: szolid alázások, laza szopatások, rutinszerű várakoztatások és…..
tetriszbajnok agresszív disznó 2009.10.08 20:20:49
@bogec:
Ugyan sosem volt még hitelem, de ha fel akarnék venni egyet, az tuti, hogy minden bankhoz, az ellenség bank valamilyen írott, vagy reklám anyagával mennék, hogy azért 1 icipicit, csak 1 másodpercig, vagy a töredékéig érezzék, hogy ilyen verseny van, vagy mi...

és mit gondolsz mit fogsz vele elérni? az ügyintéző elkezd veled alkudozni, mint a piacon?
rohadtul nem fogja érdekelni...........
Béla nagyot nézett, amikor egyik nap idegenországban arra ébredt, hogy egy bankautomata megette a kártyáját. Kiderült, a CIB azonnali hatállyal felmondta a szerződését, erre az ÁSZF-pontra hivatkozva: 4.1.12.1. A bankszámlaszerződést mind az Üzletfél, mind a Bank jogosult a másik…..
tetriszbajnok agresszív disznó 2009.09.28 21:00:01
@Kobe: Olvass utána a GVH honlapján, utána írogass hozzászólásokat!
Már az is baj, ha valaki olcsóbban adja a portékát?
Erről a sapkás nyúl jut eszembe.......