Regisztráció Blogot indítok
Adatok
markymango

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az első trailer a 3D-és Metallica moziból.  Antal Nimród odabasz! ..
Jobb szabadon meghalni, mint láncokban élniEgy évvel a harmadik széria után meg is érkezett a STARZ ókori sorozatának záróévadja. Nem haboztam sokat, hanem nekiültem, hogy lássam, a forgatókönyvírók ezúttal hogyan próbálják a maguk javára fordítani (vagy inkább ferdíteni) a történelmi tényeket, és…..
A Trónok harca az a sorozat, amelynél a nem angol ajkú közönség számára alapvetően ismeretlen színészekkel találkozott, így számunkra (akik nem láttuk őket színházban vagy estélyiben egy fogadáson) végképp furcsák azok a fotók, ahol a sorozat sztárjai mindennapi…..
FilmMánia Stay Tuned 2012.09.21 21:22:23
Tudom, mostanában nagyon elhanyagoltam a blogot, de mentségemre szóljon, filmekből sem bővelkednek a mozik mostanság. 28-tól viszont véget ér ez a rövidebb uborka-szezon, és jó pár -általam- elég erősen várt film fog megérkezni hazánkba. Igyekszem majd más dolgokkal is feldobni a…..
A második előzetesből azért már eléggé látszik, hogy fazonigazították a sztori hangvételét A Gyűrűk Urához. Helyes. ..
markymango 2012.09.20 15:20:39
@Dandie: @PO @KERESZTÉNY..
Fú, tényleg mennyire rendezőfüggő :D Hollyvood biztos a csatákra építene, de akár az RTL-Klub is megcsinálhatná Barátokközt stílusban.
A Hobbit nem ragadott meg könyvben, a trailer alapján viszont filmben nézhetőnek tűnik. Bár a trailerek már csak ilyenek.
A verseny Balaton-kerülő ultramaraton, melyet egyéni indulók, kettő, öt és 10 fős csapatok teljesítenek megállás nélkül, vagy két nap alatt. A futókat gyakran kísérik kerékpárosok, ebből alakult ki az, hogy van külön bringás mezőny is. Ez azonban túra, nem verseny: nincs…..
A backpack avagy a felszerelésünk. Fontos ha több napos túrára indulunk hogy, legyen megfelelő felszerelés. Ha biciklivel indulunk alap hogy , bicaj eszközök kellenek főleg a gumihoz. Gondosan kategorizáljunk pl: étel, kemping(sátoros cuccok), bicikli, egyéb és ezek alapján kezdjük…..
markymango 2012.07.30 10:35:29
@CyclingMonroe: Igen, a töltés a kérdés itt is. Most több napot mentem vele, egy napelem tényleg nem hülyeség.. nézek is a neten, mert nem csak bringázáshoz jön jól.
Bakker, tegnap gurultunk a Duna nyugati oldalán hazafelé, mindentől távol kapott el minket a vihar :/ Bicajt csak tolni lehetett, hiába volt mindenkinek esőkabát/poncho, a gatyánkig eláztunk. Jó volt :D
Betegség és vidámság. Két fogalom, melyeket a legritkább esetben emlegetünk együtt. Van kivétel? A Bátor Táborban igen. Ez az a hely, ahol a szó legszorosabb értelmében igaz, hogy a nevetés gyógyít. Az Élménykülönítmény éppen ezért fáradozik azon, hogy minél több beteg…..
Belátom, a napórának – bármennyire is szeretem – rengeteg hátránya van. Helyhez kötött, nem mutatja az időt sem éjjel, sem borús időben és nem hogy másodperceket, de perceket se nagyon olvashatunk le róla. Arról nem is beszélve, hogy védtelen olyan civilizációs…..
markymango 2012.03.28 12:00:35
Bobby, mindenki hülye, csak te vagy okos.
www.berze-nagy.sulinet.hu/mikola/km/napora/Oraszog.htm
Az asszírok és a föníciaiak meg még ráadásul annyira sötét barmok voltak, hogy tudták használni is.
Friss, meleg, ropogós még az a néhány képkocka, amit legújabb tervünkről készítettünk. Akinek csak megmutatjuk, mindenki felkiált, hogy ez fotó, vagy 3d-s modell? És hogy milyen valósághűek a növények, meg a szőlő az asztalon... Nagyon érdekes, hogy mi foglalkoztatja a…..
markymango 2011.07.25 18:47:47
@ezigen!: hiába nézem, nem értem mi a baj. Gondolom ismered a programot azért tűnt fel, de én laikus vagyok, csak a képeket nézve nem tűnik fel semmi szokatlan. Tök jó az összes kép, holnap költözhetnék? :D
Kreativitásért egyébként nem megyünk a szomszédba, néhány érdekes alkotás: kreativgaleria.gu.ma/
A Sherlock Holmes megjelenésekor a kritikusok azon élcelődtek, hogy a címszereplő és Watson között elég meleg a hangulat, valaki meg is jegyezte, ha most forgatnák a Túl a barátságont, akkor Robert Downey Jr. és Jude Law játszhatná a két barátot. Két hete Downey Jr. vendége volt…..
markymango 2010.01.06 12:07:09
@asz0089: Mármint a film, vagy amit Shyllard nem szeretne látni? :P
Mennyire könnyű elképzelni, hogy a Malév meztelen, testfestett egyenruhás stewardesekkel hirdeti magát? Távoli új-zélandi rokona, az Air New Zealand pont ezt tette, nagyon helyesen. Fent látható az a biztonsági videó, amit mindenki csak élete első repülőútján néz végig, de…..