Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libertré_73

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kész, vége, feladom. Most, hogy már kábé ötödjére hallom/olvasom, elhiszem. Elhiszem, hogy a dicsőséges Pártnak köszönhetjük a lakásainkat, az autóinkat. Belátom, hogy csak az egy igaz szakértői kormány kezeli megfelelően a válságot, szemben  a dilettáns külfölddel.…..
Libertré_73 2009.09.28 16:16:48
@Tapmancs: Én sunáznám, a hölgyet! Tuti tele lehet fondorlatos praktikákkal. :-)
Libertré_73 2009.09.28 16:41:26
@Kravver: Az, hogy nem demokraták. Megint mi lehetnénk a csendes többség, csak félünk kimenni az utcára. Pedig akkor legalább elvehetnénk a 12. havi nyugdíjat is ettől a sok hálátlan, áruló nyugdíjastól... nyugdíjadó kéne ezeknek, nem gázártámogatás :-(
Libertré_73 2009.09.28 18:39:09
@rozsaszin buldog: Szerintem ezt nekem szántad,

A tankönyvek mindegyike demokratikus népuralomnak írja meg az elmúlt rendszert, arról nem tehetek, hogy az elnyomó kapitalisták hamisítják a történelmet... volt olyan is, hogy demokratikus charta, amit a mi nagy régi vezetőink is kivétel nélkül aláírtak, mi ez, ha nem a bizonyíték?

A nyugdíjasokkal semmi bajom, azt leszámítva, hogy sokan agymosottak lettek. A gonosz, revizionista fidesz befolyása alá kerültek, és ne legyenek kétségeink, trianon visszaállítása után jönnek a zsidók (izrael), majd a norvégok (ősi "magyar" föld), majd az egész világ! Aki a fideszre szavaz, az a III. világháborúra szavaz! Persze ezelőtt még el kell intézniük a hazafias romákat, szocialistákat és persze szegény nyugdíjasokat is!!!

Ezért mondom én azt, hogy ott kell ütni őket (nyugdíjasokat), ahol a legjobban fáj, mert a fele már áttért arra az útra, amit apáik/anyáik már egyszer bejártak: fasizálódtak már megint, a történelem ismétli önmagát :-(

Amúgy pedig, ha nekem bérből és fizetésből élő "rabszolgának" telik nyolcezer köbcentis motorra, akkor a leendő nyugdíjasoknak -akik egész életükben spórolhattak- arany életük lehetne, ha kicsit körültekintőbbek.

A következő kormányról meg inkább ne is vizionálj semmit, mert ha elolvasod a biblia kódjait (amiben mondjuk én speciel természetesen nem hiszek), vagy éppen anonymus jóslatait, akkor ők 2010-re tették a világvégét! Szerinted véletlen? Mi ez,ha nem bizonyíték Orbán Viktor szándékairól?