Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujvaros19

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két cseh hátvéd a Dab.Doclernél 2012.08.21. 07:57 F. Kapus..
Készül a jég Dunaújvárosban is 2012.08.14 15:52 Hblog..
ujvaros19 2012.08.19 10:25:21
@jegib:

Hát tényleg tévedtél. A Docler-nek semmi köze a kamerázáshoz,egy árva fillért nem láttunk/kértünk tőlük. A Docler név nem is szerepel a nevünkben ( DAB Online TV) Teljesen külön állók vagyunk,ha valami kisebb apró dolog kell,akkor azt saját finanszírozásból,vagy ha a csapat tud akkor segít egy kisebb összeggel.
A felszerelésre Márk az évek során saját maga termelte elő az összeget.

Ha bármi kérdésed van,szívesen válaszolok rá.
B.Balázs (újváros19)
(DAB ONLINE TV )
Három mérkőzést Budapesten, egyet pedig Dunaújvárosban rendeznek ma a Mol Ligában. Fél egyre Újpestre várnak minden szurkolót. A lila-fehérek a Dunaújvárosban súlyos vereséget szenvedő Brassót fogadják. Fél hattól a Megyeri út másik végén a Miskolcot fogadja a Vasas.…..
Négy Mol Liga-mérkőzés kerül ebben az évben képernyőre a Sport Tv-n: október 5-én 19 órakor a Vasas-FTC, november 2-án 18 órakor a Dab.Docler-HSC Csíkszereda, december 10-én 18 órakor a Miskolc-Dab.Docler találkozókat adják. A sportadó és a szövetség terveiben most is szerepel…..
A Magyar Jégkorong Szövetség szeretné megtalálni a sportág legjobb jelmondatát, magyarul: szlogenjét. Evégett sok szeretettel várják a szurkolók javaslatait. A legjobb szlogen beküldője két (azaz 2) darab bérletet nyer a jövő tavaszi budapesti világbajnokságra, ahol is a magyar…..
Öt az öt elleni gól nélkül ért véget az idei OB I.-döntő visszavágója. A Sapa Fehérvár AV19 háromszor is emberelőnyből talált be Peter Sevela kapujába Újvárosban – Palkovics, Kovács és Horváth volt eredményes –, Papp Viktor büntetőből szépített. Az…..
A Hockeyhebdo nevű francia honlap interjút közölt Eric Ropert-rel, a francia szövetség igazgatójával. Ebből kiderül, hogy bár a Briancon óvását tárgyaló bizottság nevében nem beszélhet, érdemi esély mutatkozik arra, hogy a fellebbezést elfogadják augusztus 12-én. Egyéb…..
Augusztus 24-én Dunaújvárosban a bajnoki döntős csapatok találkoznak ismét. Az előző szezonbeli legjobb Mol ligás csapatunk fogadja az EBEL-résztvevőt. Jelenlegi tudásunk szerint ez lesz a hazaiak első felkészülési mérkőzése, míg a vendégek már öt találkozón túl lesznek…..
"Szerda délelőtt a klub elnöke e-mailben értesített a csapat körüli helyzetről, tájékoztatott, hogy a brianconi jégkorongcsapat jövőre a francia negyedosztályban indul, és megköszönte az eddigi lelkes játékomat" – tájékoztatta blogunkat a válogatott…..
A Ferencváros a rendes játékidőben verte a Megyeri úton az Újpestet, a Vasas Bp. Stars a hosszabbításban múlta felül a Dab.Doclert az OB I. középszakaszának mai mérkőzésein. Az UTE nehéz helyzetbe került az 2-5-ös vereséggel. Ha a Sapa Fehérvár AV19-nek nem sikerül…..
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
A Dab.Docler és az egész Mol Liga legeredményesebb hokisa nagyon odatette magát Csíkszeredában, csapata Brassó elleni második mérkőzésén. Az éllovas kis híján megint két számjegyig jutott, akár egy nappal korábban, de megállt kilencnél, 4-9. A Brassónál továbbra sincs rendben…..
A válogatott keretbe hét játékost adó dunaújvárosiak kérésére már ma lejátsszák a második Brassó-Dab.Docler mérkőzést. Összefoglalónk is van. Tovább után a részletek. Tegnap újabb nagy verést kapott a Brassó, egyelőre nem igazán látszik az alagút vége.…..
ujvaros19 2009.10.31 18:20:13
ujvaros19 2009.10.31 18:23:29
Egyre reménytelenebbül teljesít a Mol Liga-újonc Brassó. Az erdélyiek Csíkszeredában fogadták az éllovast, és gyorsan összeomlottak. A vendégek az első harmad után már néggyel vezettek, a végére elérték a két számjegyet, Kurt MacSwayn triplázott, 1-10. Az…..
Colton Orr, a Toronto jobbszélsője korántsem pontjairól, inkább bunyóiról híres, csak ebben a szezonban ötnél tart már. Legutóbb az anaheimi George Parrosszal akadt össze, alaposan elverték egymást, a hockeyfight.com szavazói döntetlenre adták a csatát. A viadal a vége felé…..
A két erdélyi sikerrel visszajöttünk a versenybe, nyilatkozta a dupla Brassó-verés után Baróti Zsolt UTE-edző. A Ferencváros pillanatnyilag második a tabellán, rég álltak ilyen jól a zöld-fehérek. Ha így folytatja, különleges rekordokat dönthet Fisera, a Dab.Docler cseh…..