Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak a LATEX, semmimás...

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg…..
csak a LATEX, semmimás... 2015.03.11 08:22:06
Ha legközelebb pár soros bejegyzést találsz csak idelátogatva. A hosszabb, képes beszámolóknak egy kis trükk segítségével innentől csak az első sorai jelennek meg. Ahhoz, hogy a teljes bejegyzést lásd, kattints a "ha érdekel a folytatás" linkre...
csak a LATEX, semmimás... 2009.12.09 16:36:27
Az, hogy a törököm most nem sikerült olyan jól, nem különösebben hat meg. Mivel itthon hagytam a török cuccom és az elmúlt két hétben éppen eléggé el voltam foglalva minden mással, így nem is számítottam rá, hogy túl jól fog elsülni. Azért megtettem a tőlem telhető…..
… mondjuk ma a szép napos délelőtt is elmaradt. Hát nem fogom szeretni a keddeket, különös tekintettel a jövőhetire. Nem elég, hogy 11-től (hivatalosan 6-ig, de egyébként) 7-ig órám van, óránként mindössze 10 perces szünetekkel, jövőhétre meg kell írnom 2 beadandót a…..
Eljött a hétfő. A srácokkal megbeszéltük, hogy 11-kor találkozunk az egyetemen, hogy gyorsan túlessünk a regisztráción, aztán irány folytatni a lakásvadászatot. Háromnegyed 11-kor buszra is szálltam (ez a „nem kicsit késés”-kategória) és alig pár perc múlva hívott…..