Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fasiszta (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elismerték a hibát, de a cég nem akart fizetni. Az igazgató bujkált, a biztosító mosta kezeit, a kár kétmillió forint. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
fasiszta (törölt) 2013.05.17 12:53:11
@MaCS_70:
Rendben, hiszek neked.
Valóban, van 2 ügyvéd barátom. Gondolom elfogadható mentség, hogy előbb lettek barátaim, aztán ügyvédek.
Velem baromi rendesek, ha ügy akadna.
De azé van egy D.A.S. is tartalékban.

Amit fentebb írtam, az azért nagyon kényes és kellemetlen, mert egy réteg komoly és életét meghatározó döntését kritizáltam. Sokan azért vérig sértődnek, ha kiröhögöm a rózsaszín cipőjüket. Na érted...

Szóval tényleg nincs senkiben olyan késztetés, hogy némi anyagi ellenszolgáltatásért kicsit szebbnek lásson dolgokat, mint amilyenek azok a valóságukban? Esetleg bagatellizálni, vagy valótlannak állítani törekvésük?

Nem tények megítéléséből, hanem jogszabályi kiskapukból véleményt formálni és próbálni valós tényekként előadni? Korrekt?

Még egy teszkógazdaságos ügyvédnek is az az első gondolata, hogy mennyi pénzt húzhat le az ügyfélből, az ügy kimenetét szinte figyelmen kívül hagyva.

Vagy?
fasiszta (törölt) 2013.05.17 13:01:06
@MaCS_70:
Elnézést, kimenteném magam annyival, hogy a Pintyöke valamiért ki van b...va. Amúgy őt képviselem.
Sok megközelítésben lehet egy autó jó, ki ezt, ki azt szereti jobban. De mit szeretnének a Totalcar autós őrültjei? Mai cikkünk blogposztja...
fasiszta (törölt) 2011.08.21 14:57:44
@BOSCHtechnikus:
Basszuuus!!!
Az enyémben is!
:)
És a váltótól számozzák a hengereket.
Belsőség Gyilkoljunk gyalogost! 2011.08.17 07:28:09
A hatszoros sebességtúllépésért, pláne, ha ez centikre a járókelőktől történik, elég durván büntetik – százezer forintok repülnek, no meg a jogsi is ugrik jó időre. Csak ott nem, ahol ezt nagyjából legálisan lehet művelni. Például a balatonföldvári mólón. Mai…..
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
fasiszta (törölt) 2011.08.08 18:15:25
Belsőség A gyerekhalál nem vicc 2011.07.29 17:21:00
Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó…..
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...