Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gertitorpe

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dotkom Hová tűnt Damon Hill? 2013.06.06 23:17:30
Kezdjük a tényekkel: az év eleji szórványos adásszünetek után februárban elnémult a Dotkom. Meguntam? Mindent elértem, és a csúcson abbahagytam? Divat- vagy kismamablogger lettem? Esetleg ez mind egyszerre? Hát nem, kedves barátaim, erről szó sincs. A Dotkom él, és virágozni…..
gertitorpe 2013.06.07 16:28:14
Helló!

Rögtön az oldallal kapcsolatban egy techniaki bejelentés. A drágalátos Nokia N9-emmel meglátogatva annyi fogad, hogy a készülékemet nem támogatja az oldal. Javaslom, hogy tegyetek oda egy, a normál
www oldalra mutató linket mert így konkrétan nem tudok a mobilom böngészőjével bejutni az oldalra. Köszi :)
A bloggal, pedig hajrá én várom a további igényes cikkeket!
Bizonyára hamar orvosolják a problémát a Mélypont nevű italkimérésben, mert Bálinttal párhuzamosan egy másik naiv ügyfélnek is pont azzal volt problémája, hogy több tétel szerepelt a számláján, mint amennyit elfogyasztott.Hatan iszogattunk a Magyar utcai Mélypontban. Már az is…..
Egy eléggé súlyos biztonsági hibára hívta fel az Apple figyelmét Bernd Marienfeldt biztonsági szakértő. A trükk nagyon egyszerű: ha kikapcsolt állapotban USB-vel rádugjuk a telefont egy Ubuntu Lucid Lynx-szel felszerelt gépre, a telefon a bekapcsolás után hozzáférést enged…..
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Nézegettem ma reggel a látógatóstatisztikákot a Google Analytics-ben, és kiderült, hogy a Mac OS X 10.6-os szép lassan átvette az uralmat a gépeitek felett. Ha az elmúlt hónap adatait vesszük figyelembe, akkor persze látható, hogy összességében még mindig windowsos gépről…..
Az ilyen napot szeretjük, amikor egyik hazai Apple-tematikájú anyag váltja a másikat. Reggel ugye megtudtuk, hogy rövidesen megérkezik Magyarországra az iPhoto Book, most meg arról adunk hírt, hogy a Kaposvári Egyetem művészeti képzését átállították Macintoshra. Ahogy megtudtam,…..
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez a fajta reklámtechnika törvényes-e. Az biztos, hogy a bankjegyeket megrongálni nem szabad, de azt nem tudom, hogy ha ráfirkálnak, illetve - mint ebben az esetben is - rápecsételnek valamit, az érvénytelenné teszi-e a bankjegyet. Valószínűleg…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Appleblog Vonattal utaztam 2009.09.28 11:52:00
A hétvégén szülővárosomban, Győrben voltam. Jön az ősz, elmúlt a kabriózás időszaka, szóval leraktam a Barchettát téli pihenőre. Visszafele úgy döntöttem, vonattal jövök, mert jók voltak az emlékeim: az IC-k csöndesek és gyorsak, óriási a hely bennük, nagyságrendekkel…..