Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PannonHáz

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pannon Ház Dolgozói kiállítás 2009.10.26 17:15:00
Megnyílt a Pannon Házban az első dolgozói kiállítás. A tárlaton Király Luca ügyfélszolgálati munkatárs Tanzániában készült fényképei és Szögi János, a Pannon épület-üzemeltetési osztályán dolgozó kollégájának fából esztergált művei tekinthetőek meg. Király Luca:…..
Átadták a Pannon Legendák pályázat fődíjait a Pannon Házban. A nyertes iskolák mobilinternettel ellátott laptopot vehettek át. A Veszprém megyei Noszlop és a Fejér megyei Vereb általános iskolásai rövid előadással mutatták be településüket.Bővebben:…..
A konferenciát az előadók és a közönség részvételével zajló panelbeszélgetés zárta, Bodroghelyi Csaba, a KÖVET Egyesület igazgatójának vezetésével.A szekció egyik legfontosabb gondolata a közönség egyik kérdésére adott válaszban hangzott el. Könnyen lehet, hogy a hőn…..
"A Pannon az egyik legszebb példa arra, hogy az egy térben való együttműködés, a kommunikáció és az elmélyült munka megfelelő aránya hogyan valósítható meg egy épületen belül." - Zoboki Gábor "A skandináv humánpolitikai szemlélet átlátható munkaközeget…..
Pannon Ház A magyar ökoiroda 2009.09.22 22:06:00
"A fenntartható épület egyszeri többletráfordítást jelent, de hosszú távon sokkal költséghatékonyabban működtethető."    ..
"Egy-egy ilyen példa magával fogja húzni a magyarországi építkezési szektort."..
"Húsz-huszonöt év múlva egész máshogy fog kinézni ez a föld..." ..
Reith András, a Mérték Építészeti Stúdió egyik tulajdonosa, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesület alapító tagja és alelnöke arról beszél a konferencián, hogyan járulhat hozzá a fenntartható építészet és az építőipar a társadalom fenntartható működéséhez.A…..
A konferencián az alacsony energiaigényű épületek szerepéről Ürge-Vorsatz Diana klímakutató, az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének (IPCC) szakértője, a Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője tart…..
Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek ombudsmanja a zöld költségvetésről, a klímavédelem holisztikus szemléletéről - ezen belül az építési jogi intézkedések elhelyezéséről - , illetve a közösségi részvételről mint a jó kormányzás alapvető biztosítékáról beszél a…..
A Regionális Környezetvédelmi Központ (REC) nulla széndioxid-kibocsátású konferenciaközpontjáról és a fenntartható fejlődésért tett erőfeszítésekről tart előadást Bonifertné Szigeti Márta, a REC ügyvezető igazgatója.A REC független nemzetközi szervezet, 17 országban van…..
Pannon Ház A programról 2009.09.18 10:11:00
A Fenntarthatóság és építészet konferencián házigazdaként Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója üdvözli a megjelenteket. Ezt Őfelsége Mette-Marit, norvég koronahercegné hivatalos megnyitója és beszéde követi.A magyar kormány képviselője a kormány fenntarthatóság…..
A Pannon – új irodaházának megnyitójához kapcsolódóan – Fenntarthatóság és építészet címmel rendez konferenciát szeptember 22-én. A konferenciát követően Göran Persson volt svéd miniszterelnök, klímanagykövet tart előadást.A konferencia célja, hogy a…..