Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bice boca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Péntek este született egy szép vörös pici cicánk. Sajnos anyukája elpusztult mert maradt benne még egy cica amit nem tudott megelleni. Az állatorvos megpróbálta kiszedni belőle, de csak császármetszéssel sikerült, amit sajnos nem élt túl az anyacica. Ígyhát hétfő óta…..
Kérem szépen, Lemmy macska sem lesz asszony már sose, miután a legutóbbi tüzelése után úgy gondoltam, ebből a fajta szórakozásból kettő bőven elég. Volt ugye Mötley násztánca egy évvel ezelőtt, amikor egy héten át úgy ébredtem, hogy egy baszatlan macska ül a mellemen, farok…..
Anikó három videót töltött föl az Indavideóra Diegoról, a kölyökmopszról. Nem tudtunk választani, úgyhogy tessenek parancsolni: az elsőn megcsodálhatjuk, ahogy a 6 hetes kis vakarcs esetlenkedik, a másodikon viszont már kezd belőle előbújni a vadállat. És mivel ezek mind nagyon…..
bice boca 2010.04.12 17:58:31
Sok kommentelő kérdezte, hogy hová tűnt Baló György a Kossuth Rádió 180 perc című műsorából. A választ a Kreatívban leltük meg: Balónak a Kassza című új köztévés műsora miatt az MTV nem engedte, hogy szerződést hosszabbítson az MR1-el. Balót február 15-től Mong Attila…..
Baló Györgynek rossz éve volt tavaly. Februárban otthagyta A szólás szabadságát, aztán felesége, Morvai Krisztina miatt nem vezethette az MTV EP-választási műsorát, majd szeptemberben, mikor már a tévéújság is beharangozta, az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem indulhat el…..
Mától láthatja a Fővárosi Állat- és Növénykert közönsége a múlt kedden született, most másfél hetes gorillakölyköt. Az állatkerti Emberszabású Majmok Háza az elmúlt napokban épp az újszülött, illetve az anyaállat nyugalma érdekében nem fogadott látogatókat, sőt még…..
bice boca 2010.01.14 19:13:00
Még sosem hallottunk ennyire kreatív és frappáns magyarázatot arra, hogy miért magyarként árulnak valamit, ami nem Magyarországon termett. Az Auchan eladói szerint a megoldás az, hogy a marokkói paprika magja valójában magyar volt, csak kivitték, aztán a kész paprikát…..
Már a nagyközönség is láthatja a Fővárosi Állat- és Növénykert legifjabb mókusmajmait, áll az Állatkert sajtóközleményében. Az elmúlt öt hét során három anyaállat is világra hozott egy-egy kölyköt, amelyek szerencsére életerősnek bizonyultak. Ebben a korban persze még…..
bice boca 2009.12.12 10:26:05
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
Az északi országokban az 1790-ben alapított Hackman a legnagyobb, legismertebb márka a konyhaedények, serpenyők és grillező serpenyők, valamint evőeszközök kategóriájában. A Hackman egy specialista, szakértő gyártó, aki a termékeihez karbantartási és egyéb hasznos tanácsokat…..