Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suave

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő sztoriban a férfias gyávaságra találunk példát. A pasi csak hiteget egy lányt, és a kavarás, a titkolózás csak ront a helyzeten. Ha egy férfi nem tud megoldani valamit, vagy túl sokat akar, az egyetlen megoldás a közös párbeszéd. Ami ezúttal ismét elmaradt, és…..
Suave 2009.09.30 09:37:53
@TBal: Olyan fele-fele arányban bejött eddig. Ha csak szexet akartam, mindig megmondtam, volt, aki belement, olyan is, aki kijelentette, hogy csak kapcsolatban fekszik le sráccal. De nem is ezen van a lényeg, hogy megdugod-e vagy sem, hanem, hogy őszinte vagy és ezt értékelik a nők.

@Igazság Atyja: Miért lenne jobb, ha más ember lenne? Valószínűleg elégedett önmagával, ezért írta, hogy nem bánta meg, az meg csak a te fejedben van, hogy jobb lenne neki, ha most más ember lenne.
A második mondatod meg attól hülyeség, hogy nem igaz. Ha van megfelelő partner, akkor a nők is mennek szobára akár fél óra alatt is. Az, hogy te nem megfelelő módon próbálkozol (summantás, idő, pénz, egyebek) egyéni probléma.

@Missy88: Tapasztalatlanságra utal, hogy csak a "szopj le édesem" stílusu dumákban tudsz gondolkodni. Vagy túl sok idióta amcsi vígjátékot nézel.
Suave 2009.09.30 11:49:14
@Zsu0805: Igen, ilyen is van, mint ahogy én is írtam. A rövid sztoridról: elmondta a pasi, hogy csak szexet akar? Te elmondtad, hogy nem fogsz lefeküdni vele?
Néha a játék komolyra tud fordulni. Ha két ember egyszerűen nem egymásnak lett teremtve, a sors és az a drága internet szerencsére közbeszól. Akad helyzet, amikor érdemes kockáztatni… és nyerni. Két szerető szívet választ el a távolság, valamint az a tény, hogy a férfi…..
Mit szólnál, ha az ismerkedés első pillanataiban egy pasi megdobálna almacsutkával? Buta véletlen, vagy a sors keze? Az alábbi fiatalember egy táska csatjának nyomával a fülén emlékezik vissza a röhögséges esetre.   A sztori még a korai egyetemi időkből való, rákészülős…..
Suave 2009.09.28 10:12:27
@Panni CsP: A sors vezérelte, persze.. Inkább azt kéne megkérdezni, hogy miket mondott a csajnak a post írója, mert a történetből nekem egy beteges kukkolónak tűnik inkább, aki hetekig nézi a kiszemelt lányt és naplót vezet az életéről. Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy perverz dolgokat kérdezett vagy mondott vagy bepróbálkozott vmivel, amivel még nem kellett volna.