Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabdibá

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatekintve az elmúlt száztíz évre, azt vizsgáljuk, hogy kik voltak a legjobbak évtizedenként, ugyanis minden kornak kicsit más volt a játékstílusa és játékrendszere. Így jobban viszonyíthatóak a játékosok. Ezen túlmenve készítettünk egy válogatást a II. világháború…..
Gabdibá 2010.03.05 07:07:30
Tessék, egy újabb dolog ami a Magyaroktól indult,az üres területre passzolás, és az ehhez kapcsolódó technikai dolgok, indítások stb.Amikor még más külföldi csapatok úgymond gombfocit játszottak, mi már ezt, ezért kaptak is gólokat tőlünk bőven, mint egy vizilabda meccsen kb annyit.Na persze hamar megtanulták a külföldiek is, mi meg szép lassan lemaradtunk.Miért? Ez szándékos volt, egyszerűen a Magyart nem szabad sikeresnek hagyni, főleg nem globális dolgokban, mint pl a foci, ami hatalmas tömegeket vonz.A Magyarokat nem szabad egységben hagyni, szét kell szecskázni az összetartást, ez volt a hitvallásuk az antimagyaroknak.És egy olyan válogatott, mint annak idején Puskásék voltak, na ők egy egész nemzetet össze fogtak, büszkék voltak rájuk, még nők is kijártak meccsekre bőven.Hazájuknak dicsőséget hoztak, és ez nem tetszett a Szovjeteknek. Egy nemzet válogatottja bármely sportágban, egy kis hadseregnek minősül úgymond.Ha legyőzzük a többi nemzetet az ugyanolyan büszkeséggel tölt el minket, mint annak idején nyertes csaták.Rólunk fognak beszélni, tisztelnek minket majd.Sajnos mi már nem nyerünk ilyen csatákat, max rövidtávon néha.Hosszú távon a negatív hozama van a játékunknak bőven, hogy egy kis póker filozófiát mondjak.Néha behúzhatunk egy szerencsés lapot, de a profik ellen hosszú távon esélytelenek vagyunk.Nekünk más válogatottaknak kell szurkolnunk, hogy élvezzük a világversenyeket, vagy más nem Magyar kluboknak, hogy nézhessük a bl-t a drukk hevében.Én is ezt teszem.És ez a szégyen kérem szépen ránk nézve Magyarokra!! Na kikeseregtem magam. :D Én már nem reménykedem.
A dél-afrikai, pályáját éppen csak elkezdő rendező, Neill Blomkamp talán maga sem gondolta 2005-ben, hogy Alive in Joburg című rövidfilmje alapján egyszer egész estés filmet álmodhat a nagy vászonra. Szerencséjére, útjaik keresztezték egymást A Gyűrűk ura trilógia és a King…..
Gabdibá 2009.09.28 13:38:07
@aachi2: Figyelj érvelni tudnék,de nem egész nap ezt a blogot lesem,melózok,megtehetem néh felnézzek.Bocs,hogy nem vagyok olyan kockafejű,mint te és egész nap itt lógok okoskodni. :D
Gabdibá 2009.09.30 06:23:37
@aachi2: Tényleg?Te meg egy szánalmas kockafej:D Írhatsz akármit,itt szinte mindenki levágja,hogy nyomorult vagy:D Gondolom még a WOW-ot is ezerrel nyomod,mert úgy látom nincs életed :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD