Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beleviner

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új fejezet nyílik a Hoffmann meséi című teleregényben. Rózsi néni az utóbbi hetekben helybe ment a sallerért: elbukott a Pokorni Hadjárat, ráadásul egyre másra tüntetnek hol a tanárok, hol a diákok, hol mindketten közösen egy-egy iskoláért. Egy év alatt nem sikerült se…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
  Welcome to Paradise - fogad a felirat, miután a Kunság Volán klasszikus Ikarusa végigrodeózta a Simontornya-Dádpuszta etapot. (Dádpuszta, nem pedig Dábpuszta, hiába hangzana bármennyire jól, és hiába ragaszkodik ehhez a változathoz annyira a Kultúra.hu tavalyi írása.)…..
beleviner 2009.08.18 15:52:08
@Őrnagy Őrnagy:
mi is lenne jobb ettol?
persze megnyugodna a nep - veled egyutt -, hogy dolgozik a rendorseg. de ez csak a latszat, mert eredmenye nem lenne, es munkanak sem neveznem, hogy megallitunk szorakozo fiatalokat, akiket bunozonek titulalunk, majd jol el is kapjuk a bunozot, a fiatalt. bravo. dolgoztunk a statisztikanak (ezeket az eredmenyeket talalod a rendorsegi statisztikaban, mint felderitett buncselekmeny, ahelyett, hogy egy betorot, tolvajt vagy sikkasztot fognanak el.)
ennyi.
terjeszto halozat meg soha nem bukott le Mo-n (sem) razzia altal.

se kevesebben nem drogoznanak, se jobb nem lenne, csak elvenned egy csomo ember szorakozasat, es masik csomo munkajat, akik a fesztivalra dolgozni mentek (kb 1000 fo).

azert rossz a szart pofozgatni, mert a kezed is olyan lesz.
beleviner 2009.08.18 16:23:22
@Őrnagy Őrnagy:
a rendőrök?? :)
a razzia efajta motivációjára már gondolni sem mertem, de igazad lehet

ha össze is préseled, ez az eki.
mdma kristály, kosszal.
beleviner 2009.08.18 17:50:25
@Őrnagy Őrnagy:
alapból az eki nem más, mint mdma tabletta formára préselve.
mivel azonban nem ellenőrzött a piac, ezért azt tesznek bele a gyártók, ami
1, olcsó
2, van valami hatása (mindegy mi, csak érezzen valamit a lúzer vevő)
3, és egy kis mdma (ami drága)
tehát bármi lehet benne, mert nem tudjuk ki mit rak bele préselés előtt, de az biztos, hogy mdma helyett teszi bele.
ezért is volt jó ozorán, hogy tesztelték egymásnak a tablettákat, mert ha valaki ekit szeretne enni, de helyette valami szart kapott, azt részben ki lehet szűrni.
mdma-ról bővebben itt: www.daath.hu/showSubstance.php?id=4
Az Országgyűlés döntése értelmében 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Azaz ma. A kormány megalakulásának zaja persze elnyomja a megemlékezést, de a magam részéről mostanában nagyon unom a…..
beleviner 2009.04.16 12:29:34
@xanax: jaja, a koporsó biznisz,
értlek

beleviner 2009.04.16 12:32:01
@kobalt: megemlékezéshez nem kell tudni olvasni

épp ezt nem fogja olvasni a házmester
a megemlékezés egy leegyszerűsített üzenet, amit sokan érthetnek (ha akarnak): ha megkülönböztetünk embereket oktalan, ha gyűlöletet keltünk oktalan, ha hergeljük egymást oktalan, az ide vezetett, vezethet, vagy vezet
beleviner 2009.04.16 12:55:33
@kobalt: miért, kell?
Miután kolbenheyer kolléga ma reggel remek posztot közölt a kereszténységről, arra gondoltam, hogy a nevében kereszténységet hirdető párt elnökének egyik nyilatkozatának részletét idemásolom. Aszondja a bácsi, hogy: " Bajnai Gordon morális értelemben a magyar politika…..
A tegnapi napon a TILOS Rádió 7térítő című műsorának házigazdái - magán személyként - élő rádióadásban kezdték el az első hazai ELLEN-ELLEN tüntetés szervezését.A demonstráció célja, a szabad véleménynyilvánítás erőszakos elfojtására tett kísérletek elleni…..
beleviner 2008.07.01 17:04:47
"mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani (LMBT-felvonulás), és senkinek nincs joga agresszióval válszolni ezekre..(ellentüntetés)"

freakkutya:
"Teljes mértékben osztom a véleményed!
Az okot kell megszüntetni. Tehát felvonulás storno."

freakkutya, ezt hogy hozod össze?
mindenki elmondhatja a véleményét, de te megmondod hogy ki?
hehe

"Ha jol veszem ki, akkor koztunk a felvonulas ugyben nincs felreertes."
félreértes nincs, értem mit mondasz. de egyetértés sincs, mert én azt gondolom, hogy bárki, bármilyen módon vonulhat, ha az nem sért törvényt.

ha sért, akkor el kell járni ellene. odahívni a rendőrt, elmondani a vádat, amire ő elmondja a védekezését, majd a bíróságon a bíró dönt. ezt nevezik jogállamnak.

te azt állítod, hogy diktatúra van.
valószínűleg nem éltél még diktatúrában.
Mo. demokrácia, megvannak a hozzá a keretek. Azzal egyetértek, hogy igen csekély a tartalom amit bele töltünk, de ez már nem csak a politikusokon múlik, akiket ha jól értem elnyomónak tartasz.
ez rajtad is, rajtam is múlik, azon, hogy hagyjuk-e - jelen esetben a buziknak, egyébiránt drogosoknak, cigányoknak, zsidóknak, németeknek, stb. - elmondani a problémájukat

és mint kitűnt szavaimból, nekem sem ízlésem szerint való a menetnek ez a fajtája, de az, hogy valakik ne tartsák be a demokratikus kereteket (megdobálják őket), az már nem ízlés kérdése.
a demokráciáért, a szólásszabadságért tenni is kell, nem csak várni. te obégatsz, hogy nincs szólásszabadság, és azt mondod az épp felszólalónak, hogy kuss.
ezzel nem fogsz közelebb jutni.

azért megyek ki, mert demokrata vagyok, nem azért, mert bárkinek is köze lenne ahhoz mit szívok.
legyen az fasz, vagy legyen az koksz, de az is lehet hogy csak a fogam