Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukanyul

24 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nagyon rég nem írtam és ennek az volt az oka, hogy viszonylag jókislány voltam. semmi kirívó ufótámadás és rosszalkodás... unalmas, betegeskedős tavasz volt ez, nade sebaj...itt a nyár...hurrá!!!a múlt héten már voltak jelek, hogy itt vannak, de mostmár egészen biztos, hogy az…..
kukanyul 2010.06.11 10:25:17
@Papaja ( twitter: koocos): hát örülök :)
kukanyul 2010.06.11 11:58:35
A nyúl megpróbálja Szürreál 2010.03.07 14:10:00
Idén még nem írtam semmi. Vádoljátok ti is Zét aki azt mondta, hogy amíg ilyen blogot írok úgysem lesz pasim. Nos… blog nélkül sincs, úgyhogy úgy döntöttem újra írok. Különben is a tegnap este megér egy posztot. Kicsit nehezen megy a  gépelés, mert azt hiszem még…..
Az utóbbi 5 nap statisztikája:Jóga: 5(!!!)Elfogyasztott alkoholegységek száma: 0 (a sportfröccs az nem alkoholos ital, mint közismert)Ufótámadás: 0 Sajátkezüleg megtisztított mosogató lefolyó: 1És ez most printszkrín és küldöm is Anyáéknak.Cserébe innentől kezdve nem…..
Nem tudok túllépni a tényen, hogy idén a Mikulás nem hozott még egy összeszáradt Mozart golyót sem. Három oka lehet ennek:  harmincon túl nem jár ajándékrossz kisnyúl voltam (simán lehet, de hol a virgács?)a Mikulás benézett az ablakon majd visszafordult a…..
Vasárnap reggeli életkép: kinyitom a szemem és az orromtól két centire felfedezek egy érintetlen gyrost az ágyban. Upsz. Ez sosem jelent jót. Felültem, de nem kellett volna, mert úgy szédültem, mint a dög,  ennél már csak a térdemben érzett fájdalom volt a rosszabb.…..
A mai bejegyzésnek több apropója is van:  El kell indítanom a visszaszámlálást, mivel pontosan egy hónap van már csak hátra a nagy utazásig. Ezúton is üzenem mindenkinek, hogy: nyenyenyenyenye!!!! Ma reggel jógán találkoztam egy barátnőmmel aki…..
kukanyul 2009.11.25 16:15:38
Nagyon rég nem írtam bejegyzést és ennek az az oka, hogy nem történik SEMMI. Gyakorlatilag angyalként élem az életem.... futok, jógázom, dolgozom, családot látogatok, sorozatokat nézek, mértékkel szórakozom...ennyi. Még egy rohadt ufótámadásról se tudok beszámolni és bekell,…..
A nyúl megpróbálja Szent Nyúl 2009.11.10 10:48:00
Szentté Avatási Osztály Vatikán  Budapest, 2009. november 10.  Tisztelt Címzett,  Ezúton érdeklődnék a szentté avatás feltételeiről és szeretném megtudni, hogy az alábbiak feljogosítanak-e arra, hogy legalább egy közepesen fénylő glóriát…..
Bellydance is for pussies... gondolhatja a hozzánemértő kivülálló, mert csak hullámozni kell meg ráznia magát az embernek. Nos ez egy hatalmas tévedés. Az történt, hogy a tegnapi törzsi tánc óráról kiderült, hogy kezdő hastánctanfolyam és már túl késő volt elfutni...mondjuk…..
Ha visszatekintek a múlt hétre a végeredmény annyira nem is siralmas. 2 futás, 2 jóga  és egy bulimentes hétvége. Már csak az angyalszárnyak és a fényesen csillogó glória hiányzik a fejemről.Kezdődött azzal, hogy szombaton egy jó közepes másnapossággal rajtolva…..
Innen szép nyerni, gondoltam magamban ma reggel, mikor belenéztem a tükörbe. Aztán hálát adtam a jóégnek, hogy ha már ilyen szarul nézek ki, legalább másnapos nem vagyok.        A rutin meg az évek...hah... pontban kilencre csittifittin ültem a…..
A nyúl megpróbálja Nyílt levél 2009.10.27 16:01:25
Címzett: Postaládafeltörő Pöcsköszörű   Kedves beteg ismeretlen!  Először is szeretném megkérdezni, hogy MIÉRT???   Miért kellett letörni a zárat a postaládámról?? Miért kell azóta is lopkodni a tartalmát?? Hamár ellopod a számláimat, miért nem…..
Az egész úgy indult, hogy csütörtökön negyed 7kor a teljes idegösszeomlás szélén pityeregtem az asztalomnál, mikor az egyik kollega megsajnált és lerakott két üveg repipálinkát az asztalomra, majd jó hétvégét kívánt.  Rá két órára csendes nyugalomban (egyik kezemben…..
A nyúl megpróbálja Fele(s)más 2009.10.20 00:45:07
Az van, hogy direkt megvártam a hétfőt a poszttal, mert nem akartam előre elkiabálni, hogy egy földreszállt angyal (nyúl) vagyok és mennyire igazam volt. Mondjuk előre borítékolható volt a szombati mélyrepülés, hisz azért azt sejtetni lehetett, hogy Mazsa és Palika esküvőjét nem…..
Vajon milyen lehetett az a nap melynek a végén a nyúl az utolsó ezreseiből nem kenyeret, vajat és tojást vesz, hanem jó bort és szőlőt? Pont olyan...Az egész ott kezdődőtt, hogy tegnap este végre erőt vettem magamon és lementem bikram jógázni (április óta először). Ha…..
Kezdetnek szeretném hangsúlyozni, hogy a szuicid időjárás nincsen semmilyen összefüggésben azzal, hogy ma reggel levágtam a fufrumat saját magamnak. Nem depressziós öncsonkításnak szántam pusztán csak elborult az agyam, mert nem láttam ki mögüle és sehogyse állt. Mondjuk most…..
A nyúl megpróbálja Fail siker 2009.10.08 17:29:31
Mondanom sem kell, hogy jógázni még mindig nem voltam és futni se hétfő óta. Pfff és mégegyszer pfff. Már majdnem azt írtam, hogy legalább a fogyókúrás alapelvekhez tartom magam, de ez is egy masszív hazugság lenne, mert tegnap este azért lecsúszott egy jó gesztenyepüré és…..
Ha most Bridget Jones lennék, akkor úgy kezdeném, hogy az elfogyasztott kalóriák száma: csilliárd, elfogyasztott alkoholegységek száma: csilliárdszor kettő, elköltött forintok száma: százcsilliárd. Még jó, hogy nem dohányzom, már csak az kéne. A múlt heti terv, miszerint…..
i can't get no sleep - mondhatnám, de ez nem teljesen igaz, mivel szimplán sikerült a saját kardomba dőlni. Elhatároztam, hogy reggel futok ezért jól be is állítottam az ébresztőt 6:40re, de futni nem volt erőm visszaaludni pedig nem tudtam. Epic fail...csakúgy, mint a tegnapi nap,…..
A nyúl megpróbálja 0. nap - 2.0 2009.09.28 21:41:00
Reggel még nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni, de összességében nem is volt ez egy rossz nap. Mire elértük az ebédidőt kiderült, hogy nálam mindenki sokkal rosszabb idegállapotban van, gyakorlatilag számtalan kis Hannibállal ültem egy légtérben, meg a főnökömmel aki viszont…..
Hát nem sikerült...mármint frissen és üdén ébredni. Inkább olyan sorozatgyilkosos hangulatban vagyok. Persze ezt a kollegák nem tudják...jobb így... lehet megijednének, mondjuk egy-kettőnek van is miért.Első lépésként a benzinkútnál sikerült megállnom, hogy redbullt vegyek…..
Már pénteken tudtam, hogy mi vár rám hétfőn ezért nagyon okosan megrendeltem az ebédet egész hétre. Utoljára ilyet általános iskolában tettem (illetve Anyukám), ha jól emlékszem nem sok sikerrel.  Kolleganőim, akik hatalmas spílerek ebben a teletal.hu-t ajánlották, úgyhogy…..
A nyúl megpróbálja a második 2009.09.27 22:49:00
Here we go...egy sztori kiskoromból...Békásmegyeren laktunk. Anyu leküldött vásárolni én meg a hazafelé úton (durván 500 méter) elköltöttem az összes visszajárót. Maoamra és Balistora, mert akkor még lehetett kapni. Azóta nem sok minden változott. Bemegyek a Tescoba, Arénába…..
A nyúl megpróbálja az első 2009.09.27 22:25:00
Lehet, hogy egyszerűen kihagyom és egyből a második bejegyzéssel kezdem annyira nehéz ez. ..