Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruttay

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kálváriám 2016.09.02-án egy csodás pénteki napon kezdődött, munkából hazafelé menet éles bal halánték felől induló fejfájással. Másnapra elzsibbadt az ajkam bal oldala (és én ezen még röhögtem is), de fejfájósan folytattam a kis életem, suliba mentem, takarítottam (már ennek gyanúsnak kellett volna…..
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..
Ruttay 2015.04.26 15:38:46
@asztalosani: Nem vittem az előzményeket, mert nem otthonról mentem. Az előző leletek nélkül állítólag nem tud véleményt alkotni...?! Én kértem, hogy végezze el és írja rá, hogy nem tudta összehasonlítani. Sikertelenül.
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Ruttay 2014.12.07 12:33:12
@csakmotyogok: Az volt a szomorú amit leírtam, elég részletesen. Ön valószínűleg a hascsikarására hívja a mentőket, saját tapasztalat lehet, de higgye el ezzel nem mindenki van így.
Ruttay 2014.12.08 09:22:17
@csakmotyogok: Jaj, de aranyos vagy!! Rossz volt a helyzet, de azért térben és időben tájékozottak maradtunk - a szemünkkel is láttunk. Annyira próbálsz megnyugtatni, hogy ennek így kellett történnie, nem is lehetett volna jobb! Én meg csökönyösen a tényeket emlegetem. Amit nem kívánok senkinek, ha bajban van és segítségre szorul.
Ruttay 2014.12.09 08:31:29
@csakmotyogok: Mennyiben az én hibám? Mit javasolsz? Mit tehettem volna?
Praxis Hagyták meghalni az apámat 2014.05.14 07:29:06
Egy ott dolgozó és egy beteg állítása szerint a mentőből sétálva kellet bemennie segítség nélkül, majd a lépcsőn felérve összeesett. Tisztelt Praxis blog!   Az elérhetőségemet kérem, ne tegyék közzé. Az én történetem, hogy apukám többszörös (4x ) szívinfarktusos.…..
Ezután már nem volt kézfogás, csak viszlát. Az ami megtörtént,már egy héttel ezelött volt,és eddig is sokat gondolkoztam azon,hogy közzé tegyem-e. Döntöttem.   Előzmények:     Gyomorpanaszaim voltak,majd,beutaló gasztro dr hez-aki colonoscopiát javasolt.a koromra való…..
Naiv TB-gondozott 7 perccel zárás előtt érkezett tüdőszűrésre az Amerikai útra, ahol kiderült, hogy egy forintot nem tudnak visszaadni semmiből. Amire szerzett aprót, kiderült, hogy már lejárt a munkaidejük. Hosszas küzdelem árán rábeszélte őket a vizsgálatra, de hiába…..