Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LengyelZ

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértük, kevesebb, mint egy órával a bemutató után itt is van a világ egyik első iPad 2 tesztje az Appleblogon. Az eseményeket Londonból követtük, csak itt, illetve Kaliforniában lehetett megtapogatni az új tabletet a premier után, szóval örülünk, mint majom a farkának. De…..
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
Rendesen felpörögtek az események a Facebook háza táján, alig néhány héten belül a harmadik komoly bejelentésre készül Mark Zuckerberg, a portál alapítója és vezére. A témát ezúttal is csak találgatni lehet, bár a techvilág nagyobb része biztosra veszi, hogy a Facebook…..
LengyelZ 2010.11.15 22:26:17
@chabba: A felhasználónevedet kapod meg, ilyen egyszerű.
A horror akkor működik a legjobban, ha mélyen bennünk gyökerező, ősi félelmeinket vetíti ki a vászonra. Ekkor ugyanis egyrészt rettegve szembesülünk belső démonainkkal, de ezzel egyúttal fel is oldjuk a tudatunkat alulról mardosó görcsöket... Nos, ha innen nézem, a Chopping mall…..
Az Éles sarok Budapest egyik legidiótább kereszteződése / csomópontja / átjárója, nem is tudom, minek nevezzem, tipikus esete annak a jelenségnek, hogy ahol vasút megy, ott úgy ketté van vágva a város, mintha arra folyna a Duna. Ráadásul együtt kényszerül közlekedni autó és…..