Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemuveg

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
szemuveg 2010.03.27 20:28:43
@vargaryu: HÜLYE Pöcs!
Hajdú Pétert lehet szeretni, lehet gyűlölni és lehet szeretni. Azt viszont nem lehet elvitatni tőle, hogy nem rossz sorozattal a háta mögött érkezik a TV2-re, hiszen műsorai a NÉVshowR vagy az Esti Frizbi, a nézettségben az MTV-nek, az ATV-nek és a Story Tv-nek is a legsikeresebb…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
szemuveg 2010.01.15 19:01:08
Már évekkel ezelőtt eladta a tévéjét, de azóta is legfeljebb csak a művészfilmeket nézi az m2-n? A Mónika show-ról sikoltva kapcsol el, és ha nem talál el a Spektrumig, akkor megnézi az Életképeket az m1-n? Mert ha tévé akkor közszolgálat? Mert a Jóban-rosszban kultúrszenny,…..
Balázs és barátai még nagyobbat szívtak, mint a Homár az esztergomi fürdőben, ahol csak hűvös volt a víz az ígért langyos helyett. Újváros menőbb hely sokkal, ott ezért egyenesen jeges volt a medence a 34 fok helyett, ráadásul már legalább egy napja. De a cseles és etikus…..
A Ferrari exbajnoka részt vett a spanyol kiválasztásában, szívesen fogadja.”Fernando a Ferrarinál, nekem ez nagyon tetszik. Bevontak a döntésbe, kezdettől fogva támogattam a megszerzését. Biztos vagyok benne, jól fogja magát érezni velünk, isten hozott, Fernando” –…..
szemuveg 2009.10.02 19:25:31
@Nothingspecial: És Massa mit tud csinálni semmit csak aszisztál az éppen arra tévedő pilótáknak! Ők meg szépen világbajnokságot nyernek sorra Maszatka meg marad! Szóval segged sincs az egészhez ha így látod. Bocs ez van!
szemuveg 2009.10.02 19:28:21
@Mr. Pither: Miért Massának örültél hogy mindíg veszít?! most jön a Ferrari felemelkedése, legalább lessz ott egy VERSENYZŐ Sumi óta!