Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gond Ol Kodo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráadásul előre. És igaza lett...
Gond Ol Kodo 2017.07.16 12:15:33
@randa: Igen, azok, és még lopnak is!
        (A kérdés nem a poszt címére vonatkozik. A posztban szereplő okfejtéssel kapcsolatban szeretném tudni pl. a Defacto blog véleményét. Egyszerűen azért, mert bennük bízom, másokban meg nem. Én nem vagyok közgazdász, csak szeretek számolgatni. )       Magyarország éves GDP-je nagyjából 30000…..
Gond Ol Kodo 2017.05.30 13:08:00
@Pipas: Balra, alul ott van, amire hivatkoztam! KSH! Lassan írom, hogy értsed: nem megérzésem van erről, hanem dokumentumom, ami nektek nincs!
De ennyi volt, többször megfogadtam, nem vitatkozom hívőkkel, de kiborít az agymosott propaganda, nem értem ki az, aki közösséget tud vállalni egy némethszilárddal, matolcsyval, hoppállal stb.
Kedves Őszinte Ingatlanos! Az lenne a kérdésem, hogy az ingatlanközvetítők miért ragaszkodnak foggal-körömmel az írásos vételi ajánlathoz, és miért, milyen jogcímen kérnek el egy vevőtől kisebb nagyobb összeget? Én felháborítónak tartom, akarnék venni, de nincsen bizalmam akár fix akár x %-ot oda…..
Bár a napokban éppen elbúcsúztunk a későig maradó nyártól, az időjárás még most is a kedvünkben jár, ha úgy döntünk, hogy a szabadban töltenénk pihenésünket. Nincs is kellemesebb őszi program, mint egy napsütéses-hűs hétvégén útnak indulni, és felfedezni néhány eldugott, vagy méltán híres középkori…..
Az álláskeresés során látott munkáltatói törvénysértések a diszkrimináló álláshirdetésekkel kezdődnek, és ha esetleg mégis odajutsz, hogy konkrét, szerződéses állásajánlatot kapsz, még mindig érhetnek meglepetések. Ezek azok az alkuk, amiket úgy tálalnak, hogy megoldjuk okosba’, de valójában ezekkel…..
Gond Ol Kodo 2016.02.16 17:29:58
@Shirkan: Nálam több alvállalkozó ügynök dolgozik elégedetten, többszörösét keresik, mint Te.:))
Csakhogy ők nem fizetést akarnak KAPNI, lehetőleg előre, hanem jövedelmet termelnek maguknak, a segítségemmel!
Amiről ti itt beszéltek, az a szocializmus volt, ott a leglustábbak is válogathattak az állások között.
Gond Ol Kodo 2016.02.17 09:41:55
@Shirkan: Kispofám, bocsi, hogy segíteni akartam!
Azért javaslom az itt kesergőknek, hogy ne állást, hanem MUNKÁT keressenek, ne KAPNI akarjanak fizetést, hanem tenni érte. Egy a biztos, ha magad fizeted be a járulékaidat.
Na pá, ha évekig nem talál munkát valaki, azt nem veszi meg a piac, mert nem ér annyit, mint amennyibe kerül. Ilyen egyszerű.

Shirkan 2016.02.17. 08:54:32
@Gond Ol Kodo:
Alvállalkozó ügynök? Zepter, Avon, FLP, porszívó és társai... Miért nem alkalmazod őket? Talán mert akkor el kellene kezdeni trükkösködni? Így marad a vállalkozásba kényszerítés.
Még az is lehet, hogy a többszörösét keresik, mint én, de nekem legalább van normális járulék és adó befizetésem.
Kispofám a fizetést nem előre adják.
Az általánosításokat a cocializmusról, lustaságról pedig légy kedves befejezni. El sem tudod képzelni, hogy alkalmazottként is lehet keményen dolgozni? Sokan többet dolgoznak alkalmazottként, mint az ügynökeid, de aza már a rendszer hibája, hogy nem nyugati bérszínvonalon dolgoztatják őket.
Ki ne gondolkodna azon, milyen lenne az ideális autózás? Mégis ki mondhatja meg mi a jó és a mi a rossz? Ha össze kéne szedni 10 dolgot, amely megnehezíti az autózást, sokan hasonló véleményen volnának, illetve néhány eltérés lenne. Én összegyűjtöttem a kedvenceimet,…..
Mai főhősünket számos olyan névvel is illetik az idevágó leírások, melyeket ha egy szerszámboltban kiejtünk a szánkon, akkor pincérfogásban dobnak ki az ajtón. Kért már valaki az eladótól pajszer helyett emelőrudat, vagy emeltyűt? Ugye, hogy nem. Ráadásul ezek a nevek nem is…..
Az legyen a legkisebb bajunk, ha nem sikerül pontosan megállapítani, hogy egy politikai demonstráción hányan vettek részt. Sőt, ha ez kinek-kinek kell a boldogságához, akkor teljesen felesleges kiábrándítani abból a hitből embereket, hogy ő és elvbarátai sokan voltak, ellenfeleik…..
w A Nemzeti Ügyek Bolygója 2011.08.10 05:30:00
A következő bolygón a Nemzeti Ügyek Kormánya lakott. - Lám, lám! Meglátogat egy csodálóm! – kiabálta messziről a Nemzeti Ügyek Kormánya. Ahogy a kis herceg közelebb vitorlázott, már azt kurjongatta: Hohó, itt egy alattvaló! A kis herceg óvatosan leszállt. Körülnézett,…..