Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuss, és figyelj!

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Foto: Circuito Fora do Eixo   Egy rendhagyó témakört választottam, amire nyugodtan mondható, hogy tabu a köbön. Természetesen most is egy általunk megélt élményt olvashatsz, amit igyekszem őszintén, de nem bántó stílusba csomagolni. Gáborral november - december hónapokban többször…..
Kuss, és figyelj! 2016.09.25 17:00:23
@Hókirályfi:
Inkább dugni kellene megtanulniuk.
Mert aki komoly kapcsolatban van, s ilyen helyekre jár, tuti, hogy valami nincs rendben.
Cizellálhatja akárhogyan!
A Gallup októberben a halálbüntetésről végzett közvélemény-kutatást az Egyesült Államokban.   Az eredmények szerint az amerikaiak 63%-a támogatja a villamosszéket.     Viszont arról is megkérdezték a kivégzés-pártiakat, hogy szerintük ez miért jó ötlet.   A top…..
Kuss, és figyelj! 2015.01.25 20:56:14
@Fánkevő Fáncsi:

Ejnye-bejnye, kisbuzim. Már megint pörgetlek, mint a ringlispíl. :)

Egyre jobban kezdesz belezavarodni a fantasztikus képzelgéseidbe, simán el tudom képzelni, hogy nem veszed észre, ahogy bohócot csinálsz magadból. :))

A kényszeres narcisztikus-cinikus exhibicionizmusod teljesen felülírja már a józan ész legalapabb elvárhatósági szintjét is. Kérdés, ez nálad egyáltalán létezett-e valaha. :)

Gyerünk-gyerünk, kisbuzim, alázd csak magad tovább! :))
A négyes metró nagyon szép, ebben minden budapesti egyetért. Viszont az is tagadhatatlan, hogy világszerte sok olyan város van, aminek a metróállomásai igencsak megizzasztják a mi új metrónkat, és szájtátva bámulunk, hogy ja, hát így is lehet? Bizony, így is. Metrók, amiktől…..
Mielőtt lezajlott az internetadó elleni második civil (!!!) tiltakozás (nem, nem tudtam ott lenni, lehet dobálni a köveket rám) megszületett a kormány nem hivatalos, ám annál súlyosabb véleménye erről az amerikai diplomáciai botránnyal összefonódó sztoriról. Szokás szerint a…..
“Hát jó bulinak tűnik, és ki szeretném magam próbálni ilyen nehéz pszichológiai körülmények között” - vágja rá a kilencvenes évek végének csepeli divatja szerint zselézett hajú fiú, akinek pólóján gyöngyökből kirakva csupán annyi olvasható, hogy I’m…..
Kuss, és figyelj! 2011.07.08 12:50:35
Subba Elhunyt Hypós Feri 2010.06.23 10:30:00
44 éves korában hunyt el a Fradi B-közép legemblematikusabb alakja, a legendás Hypós Feri. Egy hete szállították agyvérzéssel kórházba, ám tegnap a szervezete feladta a harcot, nyugodjék békében!Második, harmadik rész itt...
Kuss, és figyelj! 2010.06.23 13:16:16
?
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..
Kuss, és figyelj! 2010.05.26 12:32:49
Varánusz Magyarország kormánya 2010.05.04 08:00:00
Tegnap összeállt a kép. Kicsit még szemcsés és szellemképes az igaz, de a körvonalak már láthatóak. Egyszer csak megérjük azt is, hogy információ morzsák helyett komplett tájékoztatás is lesz az ország irányítóinak terveiről. Addig nézzük az összeállítást:Első helyen…..
Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap…..