Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacagomikulas

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már nem érkezett több meghívás…..
kacagomikulas 2009.08.05 21:09:39
@mazochista vérnyúl: jaja volt az is, hogy ezért még fizetnek is, biztos az airbus gép is, véletlenül nem tartotta be a megállapodást aztán a titkos forever légvdéelmiágyúk szedték le az atlanti fölött amik egyébként sebfertőzésre és locsolásra is jók.
hogyvolt Survivor 16x10 - I Promise 2010.07.11 15:39:00
Ezt a részt kétszer néztem meg, és így, egy héttel a bemutató után sem nagyon térek magamhoz. Várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik az, amire a tribal council alatt sor került, de azt, hogy Cirie ilyen nagy taktikus, az előző évadok ismeretében sem gondoltam volna. Új…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.02.19 10:06:00
Steve Jobs, az Apple mindenható főnöke imádja az American Idolt, és cégét a tehetségkutató kizárólagos szponzorává tette. Innentől kezdve az Idolban hallható előadásokat csak az iTunes-ról lehet letölteni, és a reality hivatalos weboldalán is az Apple szolgáltatja az online…..
Póniló nevű olvasónk tanácsára a hogyvoltokat kitesszük ismét - mivel az AXN most adja ezt az évadot, vasárnap délelőttönként.Új hogyvoltunk egy reality, mégpedig annak is a legfaszább alapsorozata, a Survivor legfrissebb évadát követi végig - ez ugyanis egy olyan műfaj, amit…..
Lantraman egy egészen abszurd levelet küldött nekünk, van benne részeges vezetés, mégsem részegen vezetés, meg egy emberhez több vezetői engedély párosítása. A nagy kérdés számomra az, hogy ha kijátszható is a rendszer, attól az még nem szabályszegés? Ha nem bukik le a…..
Nem tudom ennek mi értelme volt... Kedvenc kormányunk újraszabályozta a közúti bírságokat. A teljes rendelet elérhető itt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0700410.KORNézzük csak mi lett ebből: gyorshajtás 300.000 Ft-ig terjedően büntethető, tilosban parkolás…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
Hazai bemutató: 2007. augusztus 9.Emlékszik még valaki a SkyOne-ra? Vasárnap délutánonként ment ott a Simpsons, Európában először, a kilencvenes évek legelején. És én, mint a sorozat legelső és legfanatikusabb magyar rajongója, vallásos áhitattal vártam hétről hétre az új…..
kacagomikulas 2007.08.06 17:41:50
tai pan ajánlom figyelmedbe ezt a linket: www.tvsquad.com/2007/08/02/tv-101-why-i-hate-the-haters/

első bekezdés: Try this experiment: mention The Simpsons anywhere and see how long it takes for someone to say, "Oh, right, The Simpsons, yeah,

they were good for the first ten seasons, but after that, they just got SO UNFUNNY! I don't know why people watch anymore!"

"ha a neten körbenézel, kb. ugyanez a konszenzus. fájdalmas a különbség a régi és a mostani minőség között."
ha én például ugyanúgy röhögök a régi és az új részeken akkor az engem minősít mert az interneten konszenzus van?
ps Nekem valami eszméletlen mód tetszett a film...

kacmik Royal poker 3+1 2007.07.01 2007.07.02 17:05:00
Hétvégén Eddy-vel leruccantunk a royal-ba a 3+1 es secondchance es versenyre.Hely korrekt volt, bár a szünetben az ingyen szedvicsről lecsúsztam, de hát nem lehet minden tökéletes.Negyed óra csúcszás után kezdődik a verseny 10es asztal 6os szék 10. 7-én szüelttem, szal egyel balra…..