Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diablo XR

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy örömmel és megelégedéssel hallom az e heti jó hírünket: szeretett miniszterelnökünk a múlt héten Angliában ünnepelte becses neje, Lévai Anikó születésnapját. Amint a hivatalos kormányközleményből kiderül, a boldog család nem a zavargásoktól hangos és kicsit…..
Artinterior Türkiz karácsony 2010.12.23 07:52:00
Mindig ugyanazok a díszek kerülnek a fára, évről-évre? Van, akinek pontosan ez jelenti az ünnep fényét, az állandóság, a nagymamától örökölt gömbök antik hangulata, a hagyományokhoz való ragaszkodás.Egyre többen vannak azonban azok, akik nemcsak az öltözködésben, hanem a…..
Zagyva "Apostoli Királyságot!" Gyula parlamenti munkássága nem vész a feledés homályába. Az emlékezetes "ezt majd a folyósón megbeszéljük" beszólás többször is felkerült a videómegosztókra: Sőt, az emlékezet mozdulatról kis gif-kép is készült: via…..
Kifordított ország Magas labdák 2010.08.17 07:30:00
Érthetetlen, mekkora balfékek dolgoznak a Fidesznél. Az őszi kampány kezdetén, a sukorói ügy kapcsán rögtön adtak egy magas labdát az MSZP-nek. Én most három újabbról számolnék be: Végkielégítés 98 százalékos különadója - avagy a 2 = 4? Gomba karikatúrája "A…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
- Viktore, ty vole*, ne szítsd itt a feszkót, légy szíves!Petr Nečas tegnapi, pozsonyi sajtótájékoztatóján elhangzott szavai szerint nagyjából ez lesz a fő üzenete mai budapesti látogatásának.A cseh miniszterelnök úgy vélte, Magyarország rossz viszonya Szlovákiával az egész…..
Diablo XR 2010.07.20 13:20:34
@Junk1:

Fúúúú, de megbüntettük a "valutalapot" meg(!) az IMF-et, fúúúúúúú, nagyooon kemények vagyunk ám és most nagyon-nagyon rossz a valutalapnak meg(!) az IMF-nek!!!!!
Azt se tudják, hogy éppen melyiknek a rosszabb! Ezt persze nehéz lenne eldönteni, hiszen a kettő egy és ugyanaz csak az egyik magyarul van, a másik angolul. Már amennyiben az okos, világlátott, és minden bizonnyal nyelveket beszélő beíró az egyébként tökértelmetlen "valutalap" alatt alatt a valutaalapot érti.
Nagypofájú műveletlen barmok. És ezek szavaznak. Meg ugatnak itt Trianonról. Szégyen.
Juliette Lewis már háromszor is fellépett nálunk, de mindannyiszor fesztiválon. Most viszont klubkoncertet ad június 4-én az A38-on, ráadásul teljesen új zenekarral érkezik, ugyanis a Juliette And The Licks már nem létezik, helyette csak a művésznő van, plusz a kísérőzenészei,…..
A Ray-Ban klasszikus szemüvegformáját, az Aviatort egy kis bőrrel próbálta feldobni.Szerintem egészen jól sikerült, nem vitték túlzásba, de mégis látszik, hogy ez nem egy sima Aviator. Ára 200 dollár körül lesz, csakúgy, mint a normál modellé.Hogy tetszik?  ..
Diablo XR 2010.02.26 21:00:28
Hülye vagy ehhez Füred, mert az Outdoorsman szára visszahajlik persze, de csak a visszahajló szárú Outdoorsman szára hajlik vissza, mert a nem visszahajló szárú Outdoorsman szára nem hajlik vissza. Nézz körül itt: www.ray-ban.com/hungary/ vagy itt: www.nextag.com/ray-ban-outdoorsman/compare-html

És bár nem érdekel, de azért szóltam hozzá, hogy a hozzád hasonló kis agresszív hülyegyerekek, akik a vaterán tízezerért vett thaiföldi aviatorból ismerik csak a márkát, kicsit okosabbak legyenek.
A héten a Tisztelet Társasága (TT) nevű szervezet vezetője, a volt szocialista politikus, Schmuck Andor pártvezetőkkel tárgyalt. Miután a TT – támogatói, vezetői és korábbi vonzalmai okán - a magyar közéletben alapvetően a baloldalhoz  kapcsolódik, nem meglepő módon a…..
Diablo XR 2009.12.31 23:45:04
@mikénehavóna: A kettő között az a különbség, hogy míg Chilében az emberek valóban vallásosok, így az egyház valóban része mindennek, addig Magyarországon egy elenyésző valóban hívő és vallásos körön kívül most egyfajta hangos divatkereszténység van, az emberek milliói vallják magukat kereszténynek jellemzően minden spirituális meggyőződés nélkül kizárólag politikai alapon úgy, hogy nemhogy a valláshoz semmi közük nincs, de még csak morálisan sem követik azt.