Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szél Péter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző postban hivatkozott cikk elemzését a következő félmondattal folytatjuk: “Scrum practice of ignoring peoples' career goals and their individual talents” - “a Scrum figyelmen kívül hagyja az emberek karriercéljait és egyéni tehetségüket, képességeiket”. Sajnos tény,…..
Megint itt van... Annyira nem rossz, főleg utólag. A szerencsésebbek ilyenkor kapnak két hét szabit, összegyűlik a család, felhívjuk a régi cimborákat, még egy picit pihenni is lehet. Csak az a fránya ajándékozás ne lenne. Mert ajándékozni lehet így is. Ennek van értelme.…..
Szél Péter 2009.12.20 21:27:04
Az igazi geek nem csak rajongani tud egészségtelen mértékben, de ha azt látja, hogy épp tönkreteszik kedvenc trilógiáját, akkor nagyon, úgy értem: nagyon morcos lesz, és darabokra szedi a kultuszt meggyalázó filmet. Mivel nem vagyok Star Wars-fan, átélni nem, csak elképzelni tudom,…..
Ez a kis 6 megás program tartalmazza a fontosabb beépülőket az Operához. Elég csak telepíteni és nem kell vesződni többet a hiányzó beépülőkkel. A program a következő beépülőket tartalmazza: Adobe Flash plugin - Segítségével .swf objektumokat és .flv videókat…..
Mailben kaptunk egy tippet Rékától, hogy az IMDB oldala másképpen néz ki Opera alatt, mint Firefoxban, és meglepő módon ezúttal az operás verzió tűnik jobbnak. Valóban, ha megnyitod az IMDB oldalát a két böngészőben, szembetűnő a különbség. A többi böngészőben (Explorer,…..
Felmerült a fórumokban az igény, hogy a Magyar Opera látogatottságáról némi információval szolgáljunk. Már jó ideje múködik a Google Analytics szolgáltatás az oldalon, ami ennek megfelelően rengeteg információval lát el minket. Ehhez kérnénk a segítségeteket, nevezetesen,…..