Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokamoka33

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
Két válogatott meccs is volt tegnap – utólag is köszönet az illetékeseknek a zseniális szervezésért – és végül némi hiányérzetet leszámítva tulajdonképpen elégedetten gyűrtem bele tegnap éjfélkor a szemetesbe az utolsó sörösdobozt. Az U21 odaért, hogy már csak…..
rokamoka33 2010.08.12 18:46:40
@daneeka: csak "szabin" volt:D, mert tegnap gólt is lőtt barátságos meccsen...

FT Sweden [3 - 0] Scotland
4' [1 - 0] Z. Ibrahimovic
39' [2 - 0] E. Bajrami
56' [3 - 0] O. Toivonen
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
rokamoka33 2010.08.12 13:20:12
@rokamoka33: na tessék, skysports is nagyjából egyetért velem:)

www.skysports.com/story/0,19528,11679_6304005,00.html
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
rokamoka33 2010.08.05 09:27:22
@clfo: ez eddig is így volt sztem

"az Arsenal a Celtic helyett az Atletico Madridot is vagy a Fiorentinát."
így van, sajnos a fos Celtic-et kapták, akik most is kiestek a fenébe, 1 körrel hamarabb:)

a kiemelés pedig pusztán a koefficiens alapján van,(elmúlt 5 év...), ha pl. a Spurs-nek ritka gyenge lenne ez az értéke, akkor nem lenne kiemelt...
de pl. a 10 csapatból az 5. (Ajax) és a 6. (Kijev) között azért volt jelentős különbség, tehát még csak nem is hajszálon múlott

aztán nemsokára nyomják is őket, aug. 17-18. és aug. 24-25.
(ja és holnap sorsolják ezt s playoffot, megnéztem)
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
rokamoka33 2010.07.30 00:43:20
Chelsea ifik is büszkék lehetnek, Wycombe ellen 5 benyalt gombóc

de a Spurs 4-1-es zakója még jobb, nemsokára BL selejtezőt tolnak, csaknem lesznek képesek kizúgni:D

bezzeg a Pool megindult, szinte már a köv. körben vannak, az EL-ben
Torres remegve izgul, hogy benne lesz-e a Pool az EL-ben:D
(amit éppen volt csapata nyert meg tavaly, kicsit
ironikus)

@Ronal-d'oh!: azért a gallérok között is van különbség, ez a mostani a MU mezem sztem sose maradna fenn, ha vki felhajtaná...
nincs benne betét talán
ellenben gáz lehet, ha az egyik jobbra áll, másik a mez alá gyűrődik:D

csomó szar mezt sikerült a mezgyártóknak idén összehozni, Chelseanél is a 3. mez megint rikító, away mez meg szimpla fekete helyett narancssárgás csíkos
legalább a hazait nem merték megvariálni, minimális pirosat tettek rá, nem kellett volna
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
rokamoka33 2010.07.25 21:32:08
@feed_the_Goat: thx, akkor nem lesz gond belőle
mondjuk nem hiszem, hogy a Chelsea angolokat igazolna maradék bő 1 hónapban

1 középpályás mindenképp kell, Joey pótolva lett már az izraelivel, aki talán még hasznosabb is lesz nála, meglátjuk
na meg 1 csatárt vennék mindenképpen
Drogba sem biztos hogy 30+ gólos szezonja lesz még1, Anelka nem fog varázsolni, Sturridge meg cserének jó, másra nem nagyon, de legalább ingyen volt:)
ja Turnbull-t ne mond, nem tudom mit keres itt, lehet tényleg csak az angol kvóta miatt

illetve Carvalho helyett vki más, ha tényleg lelép

erre a Citeh-re meg dobtam bet365ön egy kis pénzt, meg este a párjára, a MU-ra:D, hogy mind2 csapat vezet félidőben és nyerik is a meccset, 6 feletti pénz
rokamoka33 2010.07.25 22:27:22
@feed_the_Goat: bukó

csak ez a Jo gyerek lőhetett volna 2 gólt persze
de ilyen névvel, ma nem jó, hanem rossz:D
A legjobb afrikai a leggyengébb ázsiai ellen...
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
rokamoka33 2010.06.11 22:00:40
@gibson: ezekkel eddig sem nagyon lehetett vagy igen?

mert amúgy egy sima electron is elég a legtöbb netes cucchoz
de 1-2 bank tiltja a netes gamblingekhez az utalást, de régebb óta (asszem épp az mkb)
rokamoka33 2010.06.11 22:08:47
@Dr Jozef Vengloš: én tulajdonképpen nem utaltam arra, hogy az is 0-0 lesz:D

csak írtam, hogy az jön kezdésként:D

amúgy 1-0-ra nyernek a görögök, ez nem is kérdéses

Lodeiro piros, a cserének lol
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
rokamoka33 2010.05.02 19:07:01
@bakító: na mert biztos nagyon boldogok lennének egy adott magyar klub drukkerei, ha a 25 fős keretükben 2 magyar játékos lenne, amúgy tele szerb, román, horvát, meg 3 kenyai és 3 "minőségi" levitézlett brazil, és 2 kínai, akit a kínai étteremből bocsátottak el:D

nem is tudom hogy tudnék drukkolni egy ilyen magyar klubnak
de az biztos, hogy Messi vágna nekik 4-et:DD
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
rokamoka33 2010.04.22 07:01:04
@ferenck: hagyjuk már, hogy max. Pique kezezése...

az 1, de az 100%-os, ha megfogja Pique, és kétszer lepattintja, akkor sem adja meg a norvég kopasz gec@

Drogba első esete tiszta 11-es, ezt itt a videón lehet nézni 1:40-nél
www.youtube.com/watch?v=PENQDQ52SOY&feature=related

teljesen befújható ez is, Abidal labdát nem érte el, de volt kontakt a védő és támadó lába között, + sima mezrángatás

a végén Ballack lövésénél asszem felkarja blokkol egy kapura menő lövést, semmit nem sírhat a Barca, ha azt befújják, de kb. 50-50 szitu, mondjuk aki így ugrik bele egy lövésbe az meg is érdemli, ha miatta kapnak 11-est
ha nincs ott a kéz, lehet hogy bemegy a labda a kapuba
szóval 2.5 tiszta 11-es elmaradt, Ovrebo tette a dolgát

ez az Inter meccs meg viccesen sem hasonlítható ahhoz, Milito gólja annyival volt les max amennyivel nem engedték el a meccs elején 100%-os ziccerben hibásan
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
Az El Clásico alapfogalommá vált a labdarúgást szeretők közös tudatában, köszönhetően a ténynek, hogy történjen bármi a spanyol labdarúgó bajnokságban, a két óriásklub szurkolói egész évben a két párharcra vannak kihegyezve. A jelenlegi szezon egészében véve is…..
rokamoka33 2010.04.12 00:11:53
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
rokamoka33 2010.04.08 20:02:42
@clfo: én kicsit másképp emlékszem erre

Tevez simán aláírt volna még a szezon közepén télen, hisz már akkor tudták, hogy lejár a 2 éves kölcsönszerződése...
Ferguson halogatta valamiért, majd a végén beadta a derekát és beajánlotta a pénzt neki, de mi a faszra várt?
mikor egész tavasszal Berbatov-ot favorizálta, vagy még őt sem

ezt nagyon elnézte sztem Ferguson, mármint a Tevez-Berbatov ügyet, főleg hogy a két játékos között nagyon szépen kijönnek a tulajdonságbeli különbségek, Berbatov pl. valóan nagyon technikás, labdakezelése is nagyon jó, de Tevez-től meg alig lehet elvenni a labdát, ráadásul tőle nem az miatt, ami miatt Messi-től is nehéz, mert ő nem tud úgy cselezni meg trükközni...:D
küzdőszellemben is látványos a különbség, attitűdben is

a két játékos ára kb. ugyanannyi lett volna, egy egész éves szopatáson volt már túl Tevez, mikor a City ajánlatát elfogadta (ami lehet kedvezőbb volt, mint a MU-é)

Heinze-t meg nem hozzuk elő, hol van ő már, neki a nyakára hoztak egy Evra-t, aki világklasszis balhátvéd lett közben, Tevez-nek meg egy Berbatov-ot hoztak a nyakára, hisz elég jól el volt a CR-Tevez-Rooney trió az azelőtti szezonban asszem...
ráadásul Ferguson meg az 1 csatáros játékot kezdte el erőltetni idén, tehát még Berbatov-val is kicseszik így...
rokamoka33 2010.04.08 20:31:09
@clfo: tegnap Berbatov csak 10 percet kapott, de mind1 is:)
tényleg többnek tűnt, mivel semmit se csinált:D
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
rokamoka33 2010.04.07 22:21:13
rokamoka33 2010.04.07 22:29:40
@andris`: biztos SAf úgy gondolja, hogy a kettejük közötti kb. 35 millió euró jelent valamit:D
Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig,…..
rokamoka33 2010.04.03 22:11:17
@Viszlat: és ehhez mit szólnak majd a vezetők?:D

mert köztudott, hogy a MU van az egyik legnagyobb eredménykényszer alatt a topklubok között...

ha jól tudom előző évben is csak úgy volt nyereséges éppen hogy a klub, hogy ahhoz hozzá volt adva már Ronaldo eladási ára...
(+ már évek óta bajnok + BL-döntők sorban stb.)

sztem a MU többet veszíthet annál, minthogy idén csak 2. lesz és nem 1., meg a BL döntőig nem jut el
és ez sem kevés persze...

mondjuk már én is unom a MU-t, ez tény:)
Akik a tegnapi párharcok jegyzőkönyvét a "Meglepetések" feliratú dossziéba helyezték, ma este ugyancsak vakarhatják majd a fejüket, ha valamelyik pályán esetleg a vendégek ünnepelhetnének. A Barcelona respektjét mi sem mutatja jobban, mint hogy szinte katalán gödörről…..
Egy nem túl emlékezetes hétközi négyötöd-forduló után ezen a hétvégén ezúttal teljes lesz a kör az angol bajnokságban. Természetesen az ezüstért vívott háború talán legfontosabb csatáját várjuk leginkább, így a tovább után elsősorban a Man United londoni…..
2009-ben utoljára sorakozik fel egymással szemben 220 kocogó fogsor, és 440 begörcsölésre egyre hajlamosabb láb a Serie A-ban. Az év végén, ahogy az elején is, a Nazionale kék-fekete ülepét nézi a mezőny, és ez így lesz akkor is, ha a két csapat országos komaságára fittyet…..
A naptári év utolsó fordulója előtt, illetve félig-meddig már közben jelentkezünk a soros spanyol mérkőzések rövid beharangozásával. Emellett akár oldalakat szánhatnánk a budapesti közlekedés méltatásának, illetve a dugóban rostokolás feledhetetlen háromórás élményének…..
Első látásra talán az egyik legsilányabb PL fordulónak tűnhet a 18. karika, a csillagok szerencsés alakulása azonban mégis azt mondatja velünk, nem fogunk unatkozni. Rafa feje fölött szirénaként pörög a kérdőjel, a Manchester City a Villa rekordjára tör, a Unitednél a tavalyi…..
rokamoka33 2009.12.19 15:13:17
rokamoka33 2009.12.19 18:57:28
@rokamoka33:

Tottenham pipa

győzelem is jött volna, X2 volt a biztonságos

City pipa

de hogy, kitéptem a hajamat, miket bénáztak össze, én rúgtam volna ki Hughes-t ha nincs meg a meccs:)

Fulham 1x-et nem mertem rávenni, pedig baromira érztem, hogy botlik a bajnok

ma még kell az Arsenal, rohadt 1 gólt nem tudnak lőni egyelőre, remélem begyötrik a emccsez

holnap pedig hajrá Chelsea hajrá Juve!

ja és nem tudom kik voltak a poszt közben, hogy 2-2-nél a City meccsen biztosra állították, hogy lesz még 2 gól:D, unibeten volt elfekvőben 14 €-m, gyorsan élőfogadás, City meccs, over 5.5 esemény, 1.64-es odds!, de mondom az kevés lesz, mellévettem a németektől a Wolfsburg-ot, hogy over 3.5 lesz a gólok száma(1-1 volt az állás éppen, szünet közben) a kettő együtt szépen jött, és majdnem a Bayern-t is mellévettem, de azt se mertem, pedig durva kis nyeremény lett volna...
így se rossz

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg
Felett/alatt
Összes gól száma
Az Ön fogadása: Over 3.5

1,90 2-2

Manchester City - Sunderland
Felett/alatt
Összes gól száma
Az Ön fogadása: Over 5.5

1,65 3-3

Az Ön fogadása: dupla
14 EUR 3,13 2 / 2 43,89 EUR

+8000 kb., kösz a tippet:)

go Arsenal! sok a helyzet, de nincs gól