Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nestea

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ma megirtuk a duplaórás magyar tz-t, ami jól sikerült. Szerelem és halál, a fiatalság drámája - a Rómeó és Júlia mű elemzése. ezt a témát választottam =D azért is jo, mert még érdekel is ez a téma. aztán a maradék óra hamar elment. utána elmentünk J J K és én csocsózni…..
Hetekkel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy bejegyezést „kell írnom” a Renault szingapúri botrányáról egészen egyszerűen, azért mert nem hittem, hogy ilyen megtörténhet. Most azonban (tényleg csak a miheztartás végett) kénytelen vagyok néhány sorban összefoglalni…..
nagyon nagyon hamar elment ez a hét. ma van barátnöm szülinapja, ezért hárman ott aludtunk nála. nagyon jol éreztem magam =D bár azért megnéztem volna a napfelkeltét. mindenféle terveim vannak. föleg jövö nyárra. szeretnék elöször is dolgozni majd, aztán a pénzböl elmenni a…..
Azt hiszem félreértettek. Én nem azért írok blogot, hogy egyes drága ismerőseim kritizáljanak ezáltal. Leírtam volna még 100-szor több mindent, de tudtam, hogy egyszer majd úgy is kipattan a dolog itt Zsámbékon és onnantól felfalnak a pletykák. Nem mintha érdekelne, hogy a…..