Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KAtti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 2014-ben a Digi az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) frekvenciapályázatát sikerrel vette és elnyert egy 10Mhz-es blokkot, mindenki arra számított, hogy a vezetékes piacon már bevált recepthez nyúlnak: gyors hálózatépítés, egyszerű, de minőségi szolgáltatás, alacsony árak → komoly…..
Morgómedve Tepertőt sütök 2017.03.12 12:51:13
Azért ez a 2.500 forint egy kiló tepertőért túlzás. Bár kétségtelen, hogy a tepertő könnyű dolog, sok fér egy kilóra, de akkor is. Szóval sok az a 2.500 forint. Valamikor a közalkalmazott, vagy ahogy akkoriban mondtuk a hivatalnok ebédidőben csak kiszaladt a hivatalból, vett az ABC-ben 20 deka…..
Isten ritkán jó. Ezek a kétes fogalmak a konfliktust, a kegyetlenséget és a szenvedést támogatják a szeretet és a béke helyett. A cikk eredetileg itt jelent meg. Írta: Valerie Tarico, Alternet Az emberiség néhány találmánya jobb lenne, ha soha nem is létezett volna. Hogy…..
Alig két hónapja mi is írtunk arról, hogy a svájci Zürichben új módszerrel próbálják meg elfogadható mederbe terelni a prostitúciót. Nos, az azóta eltelt időszak azt bizonyítja, a szexbeállók rendszere működik. Zürichben augusztus 26-tól állították használatba a kilenc,…..
Szolgálati jelleggel kötelességünk felhívni a figyelmet az alábbi hírre: Táblavadász akciót hirdetett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK): az akció keretében arra kérik az autósokat, hogy jelezzék a feleslegesnek vagy megtévesztőnek ítélt közlekedési táblákat. A…..